eSuperligaens 2. sæson påbegyndes snart, og det betyder at holdene i tiden inden har mulighed for at få finpudset deres trup, inden det går løs. Det har Brøndby valgt at gøre med tilgangen af den nu tidligere Esbjerg spiller Daniel Chrøis.

Den 19-årige havde allerede inden underskriften blev sat på papiret Brøndby i blodet, i og med at hans onkel er den tidligere Brøndby spiller Brian Chrøis.

Spørgsmålet er om Chrøis går direkte ind i “startopstillingen”, om han erstatter nuværende tredjemand Daniel Barnewitz eller om der er en større rokade på vej i Brøndby truppen. En ting der er sikkert er i hvert fald, at der ikke er langt tid til at sæsonen går i gang, og det derfor er ved at være på tide, hvis det er den vej man vil gå.

Chrøis spilede som sagt sidste sæson i Esbjerg, hvor han desværre ikke, i selskab med Christian Lillebæk aka. Qack, formåede at føre Esbjerg til playoffs som var finaleturneringen blandt de otte bedste. Trods den manglende kvalifikation formåede Chrøis dog stadig at tilskrabe sig en del personlig succes, som helt sikkert også har spillet en rolle, da Brøndby var på udkig efter en ny 3. mand.

Chrøis udtaler selv på Brøndbys hjemmeside, at han satser på at det store skridt kan bringe ham længere op på Danmarksranglisten, over landets bedste spillere på individuel plan.

Herfra skal der i hvert fald lyde et stort held og lykke til Daniel Chrøis, som inden længe kommer i aktion i den gule trøje.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.