DKN Foto

Sørby eSport blev mandag aften en træner mindre. Nu viser det sig, at Daniel Kurland ligeledes fratræder sin stilling som træner, hvilket åbner dørene for, at foreningen skal have nyt blod ind. 


Igår aftes meddelte Kenneth Bank at han forlader stillingen som FIFA træner i eSport foreningen, Sørby eSport efter godt og vel et år på posten. Idag kan vi hos Sports-gaming bringe nyheden om, at foreningens anden træner, Daniel Kurland ligeledes forlader trænerposten i den succesfulde forening efter halvandet år.

DKN Foto

Daniel Kurlands exit efterlader foreningen i en situation, hvor den rutinerede eSport instruktør, Johan Gass står ene mand tilbage som træner, med ansvar for at drive FIFA afdelingen videre.
Netop Johan Gass har vi på redaktionen fanget til en snak om den nye situation. Her ærgrede den prominente træner sig over den situationen, men var hurtig til at se fremad mod den kommende sæson, hvor nye træneransigter bliver hilst velkommen:

“Det var noget af en mavepuster. Det har været en sand fornøjelse at arbejde tæt med Daniel Kurland og Kenneth Bank. To utrolig passioneret, om dedikeret trænere, når det handler om teamwork, og sammenhold. Jeg ønsker personligt, og på hele Sørbys vegne, alt held og lykke med det i fremtiden.
Det betyder, at vi nu har dørene åbne, til at andre kan prøve deres træner og lederevner af, og kan få chancen at arbejde med én af danmarks største E-sportsforeninger i vækst. Vi ved udmærket godt, at trænere og spillere med lysten til coaching ikke hænger på træerne, men vi vil gøre vores bedste for at skabe et nyt kreativt, revolutionerende og ikke mindst et spændende nyt træner team. Mulighederne er store, så længe lysten til at motivere, og dygtiggøre sig inde for området eksisterer”

Vi spurgte hos Sports-gaming ind til, hvad der forventes af en potentiel træner i Sørby, samt hvad man som træner selv skal kunne forvente at få til gengæld for sine ydelser. Der er her tale om en af FIFA-scenens fineste stillinger med en lang række goder:

DKN Foto

“Som træner for FIFA afdelingen i Sørby, tilbyder vi de bedste rammer og vilkår for ildsjæle med lysten til at lære fra sig. Det betyder nødvendigvis ikke, at man skal være topspiller i det danske community, men at man som udgangspunkt har dygtiggjort sig i de forskellige FIFA-spil over årene, og er klog på spillet. Overnatninger, billetter, transport og oplevelser, er kun en brøkdel af, hvad man har af goder, ved at være træner. Det er også en god idé, hvis man ønsker at tilføje noget spændende til sit CV. E-sport generelt er i stor udvilking, og selv folkeskoler mm. er begyndt at tage E-sporten til sig, så det kan også give jobmuligheder indenfor samme emne på sigt. Jeg har selv fået job som FIFA-instruktør på Strandby skole, grundet mine evner, og ambitionsniveau”.

Projekt Sørby har været at finde i godt halvandet år, og har udviklet sig til nu at være Danmarks største eSport forening med lige godt 200 medlemmer. Ambitionerne er derfor høje i foreningen. Dette er ikke noget som Johan Gass lægger skjul på. Han giver i interviewet samtidigt et indblik i, hvad man hos Sørby eSports FIFA afdeling arbejder hen mod:

“Fremadrettet ønsker vi stadig, at beholde den udvikling af spillere, elite, og bredde vi altid har gjort. Dog med andre indgangsvinkler, og metoder til maksimal udvikling. Vi ønsker at fastholde vores høje niveau, samtidig med at vi giver alle muligheden til at tilslutte sig sørby, ligemeget hvad man har af personlige målsætninger. I øvrigt er vi også utrolig stolte over, at Magnus Olesen har sin debut i Waoo ligaen, og vi vil gøre hvad vi kan, for at beholde magnus i ligaen, og samtidig forsøge at få flere Sørby spillere med i kapløbet om endnu en plads i ligaen til næste sæson.”

Sidder man med et en ambition om, at gøre en forskel i en forening med masser af hjerte og kærlighed, så kan Sørby eSports FIFA leder, Tobias Gudtmann kontaktes på følgende mail: tobias@sorby-esport.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.