Kenneth Bank har netop takket afsked med sin nu tidligere organisation, Sørby eSport, hvor han det seneste år har fungeret som en af holdets erfarende FIFA-trænere.


Lige siden september sidste år har den rutinerede FIFA-udøver, Kenneth Bank, været en af Sørby eSports bærende faktorer i bestræbelsen af at udvikle unge talenter blandt organisationens mange medlemmer. Nu mener han derimod, at det er blevet på rette tid til at tage skridtet videre mod nye udfordringer, og han har derfor valgt at forlade holdet her mandag aften.

Sports-Gaming.dks billede.

Kenneth Bank til dette års FIWC-finale, der blev afviklet i London.

Det er vemodigt, at jeg takker af hos Sørby eSport. En forening, som det sidste år har haft en stor betydning for mig, herunder det unikke fællesskab samt samarbejdet med den øvrige trænerstab. Beslutningen om at stoppe i Sørby skyldes mest af alt, at jeg ikke, på samme måde som tidligere, brænder for det projekt, man har gang i, og dermed har mistet lidt af motivationen for fortsat at yde det, der skal til,” udtaler Kenneth Bank om sin afsked med organisationen. Han har dog langt fra glemt alle de gode øjeblikke derfra.

Min tid hos Sørby har været en helt fantastisk rejse. Fra man kaldte os for foreningen, der aldrig vinder, til i sommers at stå øverst med tre mand i top fire ved Waoo Super Sunday ser jeg absolut som det sportslige højdepunkt. Derudover vil jeg selvfølgelig fremhæve det unikke sammenhold, der har været på holdet, som værende den primære drivekræft,” fortæller han.

Endnu en dansk FIFA-spiller med mange besiddende evner er hermed fri mand på markedet, men hvad fremtiden bringer, det er noget, som den erfarende jyde ikke kan svare på lige nu og her.

Hvor mon Kenneth Bank ender henne?

Hvad der nu skal ske, er det store spørgsmål. Jeg har stadig interessen for eSport og i særdeleshed for FIFA samt det danske FIFA community, så jeg vil stadig være åben for at fortsætte, såfremt det rette projekt byder sig til. Hvilken rolle det præcis skulle være, vil jeg ikke kunne svare på.

Med nu én færre FIFA-træner vil Sørby eSport højst sandsynligt indsætte jagten efter en afløser det kommende stykke tid. Deres tidligere af slagsen har i øvrigt et par fine råd med på vejen omkring, hvilke elementer, man skal indebære, for at tage over for ham.

En kommende aftager vil komme til at kunne sætte sig præg på Danmarks største eSport forening og blive en del af et helt unikt FIFA fællesskab. Alt, det kræver, er lyst og motivation til at drive foreningslivet i den rigtige retning samt en god portion viden og kendskab til det spil, vi alle elsker,” slutter Kenneth Bank med at sige.

Det bliver interessant at finde svar på, hvor Kenneth Bank eventuelt ender, samt hvem der kan gå hen og blive hans kommende afløser. Følg med glæde med her på vores siden hvor vi nok skal være klar med det seneste nyt fra Sørby-lejren og resten af FIFA-Danmark.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.