Der har i høj grad været stor opmærksomhed på eSport i Danmark, og nu er endnu et fodboldhold klar med en eSport-afdeling, som her tæller CS:GO, League of Legends og også FIFA. Wali ‘Kaz’ Kazmi & Carl Emil ‘Carly’ Lindblad tiltræder nu FIFA-afdelingen.


Den danske fodboldklub HVB lagde ud for nu lidt over et år siden med at starte en eSport-afdeling, og internationale klubber som VfL Wofsburg & West Ham United har også FIFA-spillere under deres organisation. Nu springer Boldklubben Marienlyst med på vognen, med deres nye eSport-organisation, som er et udspring af fodboldklubben. Den nye organisation, Marienlyst Esport, som startede op den 1. maj 2016, har høje ambitioner, og har nu tilføjet 2 af Danmarks store talenter til deres hold, Wali ‘Kaz’ Kazmi & Carl Emil ‘Carly’ Lindblad.

Jens Martinus Pedersen, fra Marienlyst eSport, udtaler følgende om de 2 nye tilføjelser til FIFA-afdelingen:

”Vi har fået en helt forrygende start på vores eSport satsning i Marienlyst, og med tilgangen af to af Danmarks største talenter, sætter vi en tyk streg under vores ambitioner om at være en seriøs eSports organisation, som rummer både breddespillere, talenter og elitespillere. De to nye spillere kommer til at repræsentere Marienlyst eSport ved online og offline FIFA-turneringer det kommende år. Første turnering bliver vores egen POWER FIFA Festival som afvikles d. 28. maj i Marienlystcentret.”

Carl Emil ‘Carly’ Lindblad udtaler sig således om det nye samarbejde:

”Jeg har valgt at indgå et samarbejde med Marienlyst eSport, fordi de opfylder de krav jeg har til en organisation/team. En ledelse der har styr på tingene, god træningspartner/holdkammerat og det økonomiske er alt sammen på plads. Jeg forventer at udvikle mig som spiller, og at begge parter arbejder i den samme retning. Jeg har store forventninger til når vi skal spille på hjemmebane til FIFA festival og forventer en topplacering der. Egentlig forventer jeg, at jeg kommer langt i alle turneringer jeg deltager i, lige meget hvilken turnering vi snakker om.”

Wali Kazmi supplerer:

”Jeg har valgt at indgå samarbejde med MeS (Marienlyst eSport) fordi det først og fremmest er et rigtig interessant projekt, og der er en kæmpe fremtid i det. Jeg forventer et succesrigt ophold, hvor der bliver kæmpet fra begge parter af, og at tingene fungerer, samt at aftalerne bliver holdt. Carly og jeg har vist, at vi er gode til 2v2, så når vi er på hjemmebane i Marienlyst tror jeg bestemt på, at vi kan gøre en god figur! Fremover giver det bare et boost nu at være hos Marienlyst, og en hel del blod på tanden.”

Jens Martinus Pedersen afslutter interviewet med følgende udtalelse:

”Med eSport som en forankret del af Marienlyst kan vi tilbyde vores sponsorer helt nye dimensioner i vores produktportefølje. Således er der eksempelvis helt nye eksponeringsmuligheder i den massive dækning og medieomtale, som eSport har fået på det seneste. Vi byder velkommen til Kaz og Carly og ser frem til, at de bliver en del af Marienlyst-familien.”

Det skal blive spændende at følge de 2 store talenter i den kommende fremtid, og se hvad Marienlyst Esport viser i fremtiden.

Husk at du stadig kan købe billet til Marienlyst FIFA Festival den 28. maj 2016. Klik her for mere information!

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.