Der er nu meget kort tid til starten af Power Lan – og vi har naturligvis taget en snak med de sidste to grupper op til elite-turneringen i Odense.

Mange spillere har forsøgt at kvalificere sig til elite-turneringen til Power Lan, men kun 16 spillere har fået lov at deltage. Disse spillere er kvalificeret via. direkte kvalifikationsturneringer, ved at vinde TV2’s Sommerbold-turnering, ved at vinde Geekunit.dk Summer League samt ved at være placeret højest på den danske rangliste. Dermed er det et meget bredt felt af spillere, der dukker op til turneringen i Odense med 20.000 kroner på spil, og mange af de absolut bedste spillere i Danmark.

Husk vi også kører en 2v2-turnering ved siden af 1v1-turneringen. Du kan læse mere, og finde billetter, ved at klikke her.

I går bestod artiklen af en masse rutinerede gutter, der har været med på scenen længe – du kan læse mere om den gruppe her. I dag er gruppen bestående af mange unge, men dygtige spillere, og en enkelt spiller, der bedst kan beskrives som “legendarisk” på FIFA-scenen.

August ‘Agge’ Rosenmeier – Red Bull

Agge til FIWC.

Agge til FIWC.

August er på ingen måde en spiller, man burde undervurdere. Han er måske ikke den mest aktive på den danske scene, og deltager ikke i synderligt mange turneringer, men han performer til mere eller mindre hver turnering, han dukker op til. Han er fire gange forsvarende Danmarksmester, og ud over det er han også forsvarende mester i ESWC-regi. Desuden er han tidligere verdensmester i FIFA, da han vandt FIWC tilbage i 2014, og selvom han røg ud i gruppen i år, er han stadig en spiller, man skal forberede sig grundigt mod.

“Jeg træner med sparringspartnere og ellers bare få spillet så meget som muligt, for at have min “feeling” på plads, nu hvor man ikke har rørt FIFA så meget pga. ferie. Det er unge og talentfulde spillere med stor optimisme. Jeg forventer derfor nogle svære kampe. Der skal utroligt meget til, før jeg kan gå hele vejen. Jeg ser lidt turneringen som en måde at få styr på min konkurrencementalitet igen, da det er noget tid siden jeg har været i ilden, så for en gangs skyld forventer jeg ikke lige så meget af mig selv. Hvis jeg skal gå hele vejen, skal jeg have det fornødne held og kynismen i begge ender.”

Agge turde ikke byde på en decideret top 3, men sagde, at han havde fidus til MJ (Marcus Jørgensen), Pilm, Primeturbo og Al-Bacha.

Magnus ‘Hacknus’ Larsen – DHG eSport

Magnus er, trods sin unge alder, hurtigt blevet en del af toppen i dansk FIFA. Det hele startede med en sejr til Pricerunner Cup Junior, hvorefter han har leveret gode resultater på stribe. Blandt andet en sejr sammen med Anders ‘Dammie’ Dammand til den store 2v2-turnering i Marienlyst. Magnus har lige skrevet under på en kontrakt med DHG eSport, hvor han dog er holdets foreløbigt eneste spiller. Men Magnus har dog ro på op til turneringen.

“Jeg forbereder mig som jeg plejer ved at tage det stille og roligt samt få spillet et par kampe. Jeg har dog haft trænet på noget nyt i lidt længere tid, som der er kommet styr på! Der er gode spillere i alle grupperne, men jeg mener selv, at jeg er én, der burde gå videre. Mit spil skal fungere 100%, og hvis det gør det så skal jeg nok nå langt. Det er de nok 16 bedste spillere der er med i den turnering, så det bliver svært uanset hvad.”

Magnus kunne heller ikke give en specifik top 3, men bød på Marcus, Pilm, Hassan og Agge som gode bud dertil.

Malthe ‘KontraDørge’ Dørge – Wicked Gaming Academy

Malthe har gennem længere tid vist mange prøver på sit talent. Hans største resultater har han fået sammen med sin holdkammerat og ven Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach, der har været hans faste 2v2-makker i længere tid nu. De to har sammen vundet den første udgave af Elgiganten Cup samt opnået diverse gode slutspilsresultater. Dog kan han også alene, hvilket han bl.a. viste senest til Odense Open, hvor han nåede semifinalerne. Malthe tror dog ikke på, at det på nogen måde bliver en nem opgave for ham.

“Jeg har en meget dårlig forberedelse til turneringen, da jeg er i Athen med min klasse, så jeg får ingen mulighed for at træne til turneringen. Jeg føler at jeg er endt i en meget svær gruppe, ligesom alle andre, da feltet er så stærkt. For at jeg kan gå hele vejen, skal jeg spille det bedste jeg nogensinde har gjort, og have marginalerne på min side i de afgørende kampe.”

Malthes top 3 lød på PrimeTurbo, Pilm og Mikkel Hjorth.

August ‘Mysteriet’ Holmen – Uden hold

August og Marius til Elgiganten Cup.

August og Marius til Elgiganten Cup.

August har endnu ikke præsteret til en stor 1v1-turnering – men han bragede ind på scenen med sin sejr til Elgiganten Cup Ultimative sammen med sin holdkammerat, Marius Omdal. Siden da har de vist godt spil sammen og har fokuseret på at spille 2v2-turneringerne, som de også har sagt i diverse interviews. Dog har August nu med sin kvalifikation til Power Lan alle tiders mulighed for at vise, at han også kan på egen hånd. Dog glemmer han ikke bare 2v2-turneringen, der også foregår til Power Lan.

“Forberedelsen er ikke så meget anderledes end den plejer, selvom det denne gang bliver på Xbox. Jeg har derudover også en 2v2 turnering at tænke på, så der bliver ikke trænet så meget mere 1v1, end der plejer. Gruppen er jeg egentligt fint tilfreds med, men Agge har selvfølgelig ry for stort set at være urørlig. Malthe og Magnus er begge gode spillere, men samtidig kampe jeg forventer at være meget 50-50. Jeg har ikke tænkt så langt frem i turneringen, men først og fremmest skal jeg videre fra en stærk gruppe. Derefter gælder det bare om at være “clutch” på sine muligheder.”

Augusts bud på en top 3 lød på Agge, Primeturbo og Dingo.

Dermed mangler vi altså kun en gruppe, før turneringen går i gang – følg med her på siden!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *