Danskerne skulle på langfart tidligere på ugen, da Champions Cup denne gang var lagt helt ude i Singapore – en af de længste rejser som danske FIFA-udøvere har skulle tage for at dyste i det vidunderlige spil.

Tidligt frem morgen dansk tid, blev swiss runderne afviklet, og det var med stor dansk succes til følge! 5 kampe skulle der potentielt spilles, og man var videre ved 3 sejre, og ude ved 3 nederlag. Fatih Ustun tog hele 5 sejre, og som den eneste gik han ubesejret igennem swiss formatet. Imponerende.

LordHjorth fik en tøvende start, og efter 2 kampe havde han 2 nederlag – panden mod muren. Heldigis viste Mikkel sin store styrke, og tog 3 sejre i træk og han sniger sig dermed også videre til slutspillet.

Se alle resultater her

Vi har snakket med Kent Brylle som er FIFA Manager fra Tricked – direkte fra Singapore.

Hvordan er det at spille i Singapore ift. når I har været i London eller andre “normale” steder?

Der er i den grad et stort arbejde med jetlag. Havde vi spillet i går, ville det være et problem, for det tager tid at få styr på døgnrytmen. Det var to hårde dage uden søvn for at fixe det. Motivationen og følelsen af at være til et stort event er langt større end i Bukarest grundet landet og omgivelserne, synes mange af spillerne.

Slutspillet spilles allerede i dag – se med herunder:

 

Se livevideo fra pgl_fifa på www.twitch.tv

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.