EA har kastet utallige nye kort i spillet siden årsskiftet, og det stopper ikke her. Carniball er navnet på den nye promo, som fejrer de verdenskendte karnevaller rundt om i verden.

I februar og marts måned hvert år arrangeres der mangevis af store karnevaller rundt om i verden. Nogen større end andre, og det er disse, som EA nu har valgt at fejre igennem FUT den kommende uge.

Fra i dag og frem til den 15. marts kan vi nemlig se frem til eventet ‘Carniball’, der udover en masse nye SBC’er og temaudfordringer kommer til at byde på 26 splinternye kort fra otte forskellige lande.

De 26 kort vil hver især have en opgradering, som passer til deres respektive lands specifikke egenskaber. For nye brasilianske kort bliver det eksempelvis dribling og teknik, der højst sandsynlig bliver opgraderet mest.

Og apropos Brasilien og deres ry for unikke driblekonger gennem tiden, så vil hele fire brasilianske Prime Icon Moments desuden komme til spillet den kommende uge. Ronaldo Nazario, Rivaldo, Roberto Carlos og ikke mindst Ronaldinho kommer til at være tilgængelige i pakkerne under fejringen.

Udover dem vil to yderligere Prime Moments Icons blive annonceret senere på ugen, mens to nye Flashback-kort også kommer til SBC.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.