I går aftes afholdte vi for 3. gang plusmedlemskabs turnering for vores SG Plus medlemmer. Efter Lasse Bækkelund har vundet de to forgangne turneringer, fandt vi nu en ny vinder, og der var helt sikkert mange gode kandidater til at tage første præmien på 350 kroner.

Det helt store skete ikke i 1/8 finalen, men da vi så nåede kvartfinalen var der for alvor nogle spillere med topplaceringer fra de tidligere turneringer, der blev slået ud. Heriblandt Marcus Gam ´Kok´, der røg ud til Wahed ´TheKid´ Obayd med et 3-1 nederlag, derudover blev kvartfinalen også endestationen for den tidligere finalist Mohamad Al-Bacha, som traf sin holdkammerat fra HVB E-Sports, Mads ´Absalon100´ Strack. Her tog Mads Strack altså revanche efter sidste turnering, og sejrede 3-1. Dermed havde vi 4 semi-finalister. Jacob ´noerlen´ Nørmark mod PrimeTurbo i den ene kamp, og Mads Strack mod Wahed the Kid i den anden. I sidstnævnte kamp, vandt Wahed med 2-0, og skulle så op imod Noerlen i finalen, eftersom han havde vundet 3-1 mod PrimeTurbo.

Inden finalen gik igang, skulle vi et smut forbi bronzekampen mellem Absalon100 og PrimeTurbo. Her kom det også som en stor overraskelse, at Absalon100 vandt 4-1, og kunne tage 3. pladsen i aftenens turnering. Finalen blev så endelig spillet efter et par problemer med EA-Serverne. Jacob ´noerlen´ Nørmark sejrede så med 2-1 i en tæt kamp efter at have været bagud i turneringens sidste kamp. Det betød at Wahed måtte nøjes med 100 kroner, mens at Noerlen kunne hive de 350 kroner hjem. Vi fangede den glade Jacob til et interview efter finalen:

“Stort tillykke med sejren Jacob. Du har på det seneste været meget aktiv, og kom senest på holdkortet hos FTM igen. Betyder denne sejr, at en legende er på vej tilbage?”

“Tak for det Mads Sejren betyder ikke at jeg er tilbage, men jeg er på vej 🙂 Jeg spiller meget, bliver bedre hele tiden og glæder mig til udfordre toppen af poppen herhjemme, og forhåbentlig også i udlandet hvis jeg kan kvalificere mig til nogle events. “Agge – prepare for battle!”

“Nu nævner du selv de internationale turneringer. Hvilke turneringer håber du på at kunne kvalificere dig til?”

“Audi-cup er den eneste jeg kender til pt, så den skal jeg have forsøgt at kvalle mig til! Ellers kunne det være sjovt at prøve et par FIWC-sæsoner hvis jeg kan skaffe mig en ps3 igen”

“Der har før gået rygter om, at du skulle være manager for Agge inden chiefs tiden. Er du 100% tilbage som spiller, eller er coaching stadig ikke udelukket?”

“Det var vist mest et rygte. Lige pt. ser jeg mig selv som spiller, føler godt jeg kan gøre en god figur online og offline, så det prøver jeg at fokusere på Med tiden kunne det dog være spændende at få en coach/mentor-rolle, men ikke nu!”

Dermed smutter Jacob Nørmark op på en 4. plads på ranglisten, mens at Lasse Bækkelund forbliver nummer 1.

Husk at følg med her på Sports Gaming, da der snart vil komme nye turneringer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.