Hvis du har set de orange kort på auktion, andre steder, eller har været så heldig at få et i en pakke, og undrer dig over hvad det er, så er det årets første MOTM-kort.

Traditionen tro bliver der udgivet en del MOTM-kort i foråret hvert år i FIFA Ultimate Team, og nu er de første altså kommet allerede. Der er hele 9 forskellige kort ude allerede, som inkluderer FA Cup-helte fra de mindre klubber til spillere som T. Courtois fra Chelsea og T. Cahill fra New York Red Bulls.

Sidste år kom det første MOTM-kort, først den 4. marts, men i dag, den 28. januar, er der altså allerede udkommet 9 MOTM-kort med spillere fra den amerikanske MLS, Premier League og de lavere engelske ligaer.

Spillere som verdens bedste Ronaldo, Ibrahimovic, Ángel Di Maria og mange flere fik et MOTM-kort sidste år, så mens der kun er T. Courtois med en forholdsvis høj TOT, så kan vi sagtens se frem til de bedre kort indenfor de næste par måneder.

Husk at du stadig kan finde T. Courtois, L. Hyup og M. Luongo i pakkerne fra klokken 13.00 dansk tid i dag og 24 timer frem.
MOTM-billede

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.