Søndag d. 28. maj har du mulighed for at varme op til Superliga-braget mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland med en FIFA-turnering, hvor der tilmed er lækre præmier på højkant, når Brøndby IF inviterer til ‘Gult Stadion’ på Brøndby Stadion.

Har du planlagt at tage en tur på Brøndby Stadion søndag den 28. maj, når FC Nordsjælland kommer på besøg? Eller har du ganske simpelt bare lyst til at dyste med i en FIFA-turnering samme dag? Nu kan du få begge ønsker opfyldt, eftersom at Brøndby eSport afholder deres første FIFA-turnering nogensinde i samarbejde med Arbejdernes Landsbank.

Selve eventet vil blive afholdt i gymnasiekantinen under Michael Laudrup-loungen og er en del af de fanzone og pre-match-aktiviteter, som afholdes i forbindelse med Gult Stadion. Derudover vil FIFA-turneringen have plads til 64 deltagere, og der køres her med først til mølle-princip. Så tøv ikke med at sikre din billet allerede nu. Du kan købe billetter lige her.

Disse 64 deltagere skal endvidere spille knald eller fald-kampe fra 1/32-finalen og kæmpe med om følgende præmier:

Brøndby IF’s FIFA-lineup. Fra venstre: Wali Kazmi, Marcus Jørgensen & Jesper Prang. Foto: Brøndby eSport

1. præmie:
Asus ROG Swift eSports Gaming Monitor til 3.500,-
+ Gavekort til Hummel på DKK 1.500,-
+ 1 ramme CocoFuzion100
2. præmie:
GEAR4U Dominator Gaming Chair til 1.999,-
+ Gavekort til Hummel på DKK 1.000,-
+ 1 ramme CocoFuzion100
3. præmie:
Gavekort til Hummel på DKK 500,-
+ 1 ramme CocoFuzion100
4. præmie:
1 ramme CocoFuzion100

Udover dette, vil det også være muligt at dyste mod nogle af de professionelle FIFA-spillere fra Brøndby eSport, som vil være til stede på dagen og heriblandt spille en showkamp mod hinanden. Det fulde program over dagen kan ses herunder:

Kl. 10:30 – Indregistrering
Kl. 11:00 – FIFA-turneringsstart
Kl. 13:00 – Gult Stadion fanzone åbner
Kl. 14:00 – Finale + præmieoverrækkelse
Kl. 14:30 – Showkamp ml. Brøndby eSport spillerne
Kl. 15:00 – Mød og spil imod Brøndby eSport spillerne
Kl. 16:00 – Kampstart, Brøndby IF – FC Nordsjælland

Tilmed skal det nævnes, at Brøndbys ‘FIFA Matchday Event’  blot er en del af et festligt Gult Stadion-program, med blandt andet Food Trucks og stort Junior-område.

Derfor er der altså rigeligt med grund til at dukke op på dagen, men husk at Sports-Gaming blot afvikler denne turnering, og derfor skal alle relevante spørgsmål omkring billetsalg og dagen generelt henvendes til Brøndby eSport. Du kan i øvrigt læse endnu mere om dagen på deres Facebook-begivenhed.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.