Vi har nu talt med August ‘Agge’ Rosenmeiers personlige manager Kristoffer Smedstrup om skiftet til North.

Klokken 10:00 i formiddags kom det frem, at den danske FIFA-spiller August ‘Agge’ Rosenmeier officielt har skrevet under på en 2-årig kontrakt med eSportorganisationen North.

Det har dog ikke kun været North, der har været ude efter FIFA-stjernen. Angiveligt skulle tilbudende nemlig have væltet ind henover den netop afsluttede sommer for Agge og ikke mindst hans personlige manager Kristoffer Smedstrup, som vi i dagens anledning har taget en snak med.

Billedet indeholder sandsynligvis: August Rosenmeier, står, himmel, sky og friluftsliv

Credit: Jonas Kekko/North

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at August har været en yderst attraktiv herre her henover sommeren. Allerede under VM i starten af august var der snak i krogene, og jeg fik mange spændende snakke,” fortællere manageren og fortsætter.

North er dog nogen, vi har haft en åben dialog med længe, da matchet simpelthen bare er perfekt. Med en base i FCK, som er Danmarks klart bedste fodboldbrand, så lå det ligetil, at Danmarks bedste FIFA-brand også skulle være dér, og samtidig kunne de præsentere spændende tanker for fremtiden, som August kan være med til at udvikle. Kort fortalt, så kunne North tilbyde klart den mest interessante samlede pakke, så vi var ikke i tvivl,” lyder forklaringen på årsagen til valget fra Kristoffer Smedstrup, der naturligvis også var meget lettet over, at aftalen endelig kom i hus.

Det er super lækkert endelig at kunne melde denne aftale ud! Det har krævet mange snakke, møder og også en god portion is i maven. Der har været mange bud fremme, og at August skulle blive i Hashtag var heller ikke umuligt, så det var vigtigt, at vi fik gjort vores hjemmearbejde, sådan beslutningen blev den rigtige – og det fik vi gjort! Det bliver dejligt, at der kommer ro på nu frem for ugentlige tilbud og snakke med topklubber fra hele verden. Som man kan se på branchen lige nu, så sker der mange ting, og jeg vil tro, at August har været øverst på blokken i langt de fleste klubber i indland og udland,” siger han.

Efter ophold i både den franske fodboldklub Paris Saint Germain og det engelske hold Hashtag United, er det desuden kun positivt for Kristoffer Smedstrup- og August Rosenmeiers fremtidige samarbejde, at Agge er tilbage på sin hjemmebane.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, folk, der står og indendørs

Det kommer helt sikkert til at give en masse ro, at han nu spiller på hjemmebane og får en hverdag i Parken. Det vil både gavne spillet på den virtuelle bane, men også hele delen omkring content på YouTube og Twitch. For mig personligt gør det også arbejdet noget nemmere, at vi nu kan have en god samlet dialog med folkene i North, hvor vi kan mødes regelmæssigt – det gør det alt andet lige noget nemmere at koordinere,” fortæller manageren til sidst, hvorefter han kort giver en simpel forklaring på, hvad hans managerarbejde med både Agge og senest nu også Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen indebærer.

Min primære opgave som manager/agent er at varetage spillernes interesser i alle henseender – det være sig ift. dialog med sponsorer, klubber og øvrige samarbejdspartnere. Samtidig vil der være en del arbejde med at sikre bookninger til events og sørge for at pleje spillernes brand ved hjælp af pressehåndtering osv.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.