Stemmerne til de sidste kategorier fra SG Awards 2017 er nu klar, som blandt andet indeholder kåringen af årets spiller


Det danske FIFA community har talt. Her er vinderne af de sidste tre kategorier fra dette års SG Awards. Kategorierne består af årets FIFA Event, årets online FIFA spiller samt kåringen som årets FIFA spiller.

Årets bedste event: Waoo Liga Finale i Farum

Årets bedste FIFA event tilfaldt Waoo Liga Finalen i Farum, hvor den endelige vinder af Waoo FIFA Liga skulle findes. Her skulle spillerne August Rosenmeier, Frederik Fredberg, Daniel Kristensen og Mikkel Hjorth gennem deres top fire placeringer i ligaen spille om en samlet præmiepulje på 100.000 kroner. Vinderen af turneringen blev Frederik Fredberg efter en intens finalesejr over Daniel Kristensen, mens August Rosenmeier tog sig af tredjepladsen.

Dermed stor ros til arrangørerne Tricked Esport, som må siges at have leveret et solidt stykke arbejde.

 

Årets online FIFA-spiller: Frederik Fredberg 

I skarp konkurrencen med den tidligere verdensmester August Rosenmeier blev Frederik Fredberg af det danske FIFA community kåret som årets Online FIFA spiller, hvilket blandt andet sker på baggrund af et forrygende kalenderår, hvor Frederik Fredberg weekend efter weekend brillierede i Weekend League.

Netop Frederik Fredberg har vi på redaktionen haft en kort snak med, omkring prisen som årets Online FIFA spiller, hvor det står klart at hovedpersonen selv har været godt tilfreds med sine præstationer, men som dog havde set en anden vinder af prisen:

“Jeg synes generelt at mine onlinepræstationer i 2017 var mere end godkendt. Præsterede stabilt i WL, blev banned så jeg missede en kval, og så ender jeg i sidste ende med at kvalificere mig til München. I FIFA 18 har jeg kvalificeret mig til både ESWC samt Fut Champions cup. Dog burde det klart være ‘Agge’ der havde vundet denne pris. Han kvalificerede sig til alt online sidste år. Det gøres ikke bedre” 

 

Årets FIFA spiller: Mikkel Hjorth Bach 

Med næsten 37% af stemmerne kan vi afsløre at Mikkel Hjorth Bach er blevet kåret til årets FIFA spiller 2017. Kåringen sker på baggrund af et formidabelt FIFA år, hvor Mikkel Hjorth blandt andet formåede at slå August Rosenmeier pinden som nummer et på Danmarks ranglisten, og har gennem hele året været en markant frontfigur for hans tidligere hold Wicked Gaming.

Vi har ligeledes indhentet en kommentar fra en glad Mikkel Hjorth Bach, som glædede sig over værdsættelsen af hans resultater fra hele det danske FIFA community og som bestemt tror han kan holde niveauet oppe gennem 2018:

“Det er da dejligt at vinde prisen som årets spiller. Jeg føler selv at 2017 har været et fantastisk år for mig, så det er rart at se at andre også synes det og det er jeg meget taknemmelig for.
Jeg tror helt bestemt godt at jeg kan holde mit niveau. Jeg føler jeg bliver bedre og bedre som tiden går og forhåbentligt bliver jeg ved med det”

 

Med disse kåringer fik vi dermed afrundet dette års SG Award. Fra hele redaktionen skal der lyde et stort tillykke til alle vindere, samt et stort tak til alle der har været med til at nominere og kåre vinderene.

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.