Han sikrede sig i weekenden hans 3. DM titel, og står nu alene med rekorden for flest Danmarksmesterskaber. Han har vundet alt, hvad der kan vindes inden for de danske grænser, og så blev han også for et par måneder siden kåret til Verdensmester i FIFA. En vanvittig imponerende præstation i sig selv. Vi har fået fat i manden, der er på alles læber – August Rosenmeier, og forhørt os om hans oplevelse af den forgangne weekends Danmarksmesterskab.

Først og fremmest er vi nok rigtig mange, som gerne vil høre, hvilke tanker der gik igennem dit hoved da du vandt? Jeg havde lidt en “lettelse” i kroppen efter jeg scorede til 4-2 og definitivt lukkede det. Der vidste jeg at jeg havde bidt mig selv fast som nr 1 i Hall Of Fame og der bliver jeg formentlig i et godt stk tid!

Hvordan håndterede du det pres der lå på dine skuldre? Kunne du godt mærke det, og rystede det dig på noget tidspunkt? Jeg håndterer det som jeg altid plejer, spiller og træner i det samme miljø, forbereder mig som jeg plejer – drikker en del vand og en gang imellem lidt hurtig sukker til hjernen også sørger jeg for at spise en sund og god omgang morgenmad. Presset var ikke så meget til at kunne mærke synes jeg alt i alt, og jeg følte mig aldrig decideret rystet, udover en enkelt gang i 2 gruppespil hvor jeg spiller 0-0 i en kamp jeg skal vinde 3 til 4 -0.

Nogle folk påstår, at du havde en fordel ved at spille på Xbox, hvad er din kommentar til dette? Det er korrekt jeg havde en fordel i form af at jeg har en Xbox One, men nu er det jo ikke sværere end man kan bestille en hjem fra udlandet og det ved jeg mange benyttede sig af dage inden DM. At blame konsollen for min sejr er at bare taberagtigt, i min optik, men jeg ved at der altid vil være sådan nogle folk. I stedet vil jeg hellere holde mit fokus på alle de dejlige lykønskninger jeg har fået.

Hvad synes du egentlig om at eventet blev afholdt på Xbox, og hvad ville du foretrække i fremtiden? Jeg synes det var meget fedt, og jeg ved der kommer flere i fremtiden fra Xbox´s side af, selvom jeg primært altid har spillet ps. Dog handler det mest om tilvænning, og jeg kan ikke rigtig klage, da spillet stortset er det samme.

Hvad er din reaktion på, at så mange, der ikke har gjort opmærksomme på sig selv i communitiet nåede så langt? Har du nogen idé om, hvad det kan skyldes? Mange giver jo konsollen skylden, men det er før set at DM er de ukendtes turnering. Der vil altid være overraskelser og i det at mange ikke havde konsollen har nok en faktor, Dog tror jeg også der er kommet mange nye mennesker til scenen, da FIFA bliver større og større og specielt efter vi fik en VM mester, har folk begyndt at gå til FIFA turneringer.

Hvad kommer fremtiden til at byde på, og hvad er dine næste mål? . Fremtiden er meget spændende – der venter mig en masse events, bookinger m.m. Jeg skal også til Ballon D’or og samtidig forventer jeg snart at skrive under med en organisation – næste mål er at forsvare VM titlen!

Var der noget anderledes ved dette DM end de foregående? Det var lidt mere tæt, og skærmene kunne måske have siddet lidt højere oppe i areasne, men ellers ligger det op de forhenværende DM.

Hvad syntes du om selve opsætningen – lokationen og omgivelserne? Det var meget tæt i starten, og næste gang kunne vi måske få et lidt større sted, men alt i alt var det mere end acceptabelt.

Har du nogen idéer til forbedringer til næste års DM eller fremtidige turneringer her på falderebet? TV dækningen må meget gerne fortsætte, det var en fornøjelse med så meget dækning, livestreams, interviews osv. Keep up the good work!

 

Alt i alt kan vi konkludere, at den danske FIFA-konge August Rosenmeier var meget tilfreds med eventet som helhed, og går nogle spændende tider i møde. En ting er sikkert – August stopper bestemt ikke på toppen, men er mere end klar til at gennemføre nye mål og udfordringer, og det kan man vel ikke fortænke den 18 årige Københavner i med det CV han render rundt med efterhånden!

EA har sammenfattet en video fra eventet, som kan ses lige her.

Vi takker endnu engang for et veloverstået DM fra Sports-gamings side af, og en stor tak og et kæmpe tillykke skal igen også lyde fra vores side af til den urørlige Agge. Vi vil herfra også ønske alle held og lykke til det nært forestående Danmarksmesterskab på søndag d. 14-09 i Rødovre.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.