Aftenens Geekunit.dk Summer League-turnering bød endnu engang på en masse spillere og et stort felt af velkendte navne fra det danske FIFA-community, og det var også en af aftenens favoritter, Danmarks 2. bedste spiller, Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg som vandt turneringen med hele 7-1 i finalen!


Med hele 38 spillere tilmeldt aftenens turnering blev Geekunit.dk Summer League endnu en succes da Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg endte med at knuse Jacob ‘JacobZohner’ Zøhner i finalen med hele 7-1! En turnering hvor begge finalister gik sikkert videre fra gruppespillet med 9 point hver, og en målscore på henholdsvis 15-4 og 14-6! Også Malthe ‘KontraDørge’ Dørge & Sebastian ‘Mys’ Mysager fik fuldt udbytte i gruppespillet, men nåede kun til henholdsvis kvart- & 8/dels-finalen, mens sidste uges vinder, Jesper ‘Pilm’ Prang, måtte se sig slået ud i semifinalen til Jacob ‘JacobZohner’ Zøhner.

Det lykkedes os at få et interview med Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg efter hans storsejr:

Tillykke med sejren. Du vinder 7-1 i finalen, hvordan var dit spil i dag?

“Spillet var fint i dag, og jeg fik spillet en del med bolden, og jeg kontrollerede alle mine kampe. Jeg valgte at diktere kampen, i stedet for at slå en masse kontra angreb og smide den væk, og så tog jeg den ekstra aflevering, hvilket mine modstandere ikke virkede helt klar på. Jeg må indrømme, at jeg også dummede mig en hel del flere gange, hvor jeg overspiller en masse situationer og brænder en ellers forholdsvis sikker chance, og det var ved at koste imod en velspillende Claes, men Marcus Rashford reddede mig. I finalen spillede jeg utrolig hurtigt, og fik lavet skarpe afleveringer til Alexis på toppen, hvilket gjorde jeg fik den store sejr. Jeg brænder for meget, men er ellers meget tilfreds.”

Selvom der var frit holdvalg synes du ikke at have valgt Real Madrid som klubben at spille med, hvorfor ikke?

“Jeg elsker at give mig selv udfordringer, og så har jeg en forkærlighed til Barclays Premier League, og derfor valgte jeg at “hygge” mig og spille det vi kalder GFinity tema med BPL hold, hvilket betyder at jeg kun må bruge et hold en gang. Jeg valgte Chelsea, West Ham, City, United, Liverpool og Arsenal i den rækkefølge, og jeg fik udnyttet alle holdenes styrker til min fordel. Det er anden gang at jeg prøver GFinity BPL i en turnering med frit holdvalg og det er anden gang jeg vinder med det, så måske jeg skulle fortsætte med det haha. Grunden til at jeg ikke valgte Real Madrid var, at jeg ikke gad mit spil blive så entydigt med dybdebolde til Ronaldo og Bale, så prøvede at gøre FIFA sjovt for mig selv, i stedet for det samme kedelige.”

Din første sejr i Geekunit.dk Summer League, hvad er dine forventninger til hele turneringsrækken? Er det vigtigst for dig bare at ende i top 16 på leaderboard, eller går du efter 1. pladsen?

“Jeg går ikke efter en bestemt plads selvom 1. pladsen ville være dejlig. Jeg spiller bare for at hygge mig, så lad os se hvordan tingene forløber sig. Jeg glæder mig bare over at få en sejr med kontrollerende spil det meste af vejen.”

Et stort tillykke skal lyde til Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, som både snupper 200 kr. + A1 Rapira One mus fra Geekunit.dk (værdi: 349 kr.) + 200 kr. gavekort til Hungry.dk samt 30 point til Geekunit.dk Summer League-leaderboardet, mens Jacob ‘JacobZohner’ Zøhner snupper andenpladsen, 50 kr. og 20 point!

PSFC-badge_2_no_bg GET-Hungry-logo-green Topbanner SG2

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.