I går aftes satte Dansk FIFA Liga gang i Summer League 2014, og det blev en meget succesfuld turnering. Det blev den PS4 turnering med størst deltagerantal i Danmark indtil videre. Her blev også spillet med landsholdstema og slutspillet kan ses her.

Der var da også dukket en del store navne op, som f.eks. Adel ”Adellovich” Daher, Lars ”PrimeTurbo” Korreborg og Daniel ”Barnewitz” Barnewitz. Alle nåede videre fra gruppespillet, men for sidstnævnte blev det et kort visit i knockout runderne. Her måtte han se sig slået 1-0 i første runde af FIFA Team Fyns Casper ”Cjuul” Christiansen, som dog også måtte erkende sit exit allerede runden efter, da han tabte 2-0 til Dennis ”NoRDeN” Nordenbøl. Adellovich nåede hele vejen til semifinalen efter sejre  over bla. Kenneth-dk1 i kvartfinalen. Han måtte dog se sig slået 2-1 i golden goal af Primeturbo, som også havde slået NoRDeN ud.

I finalen mødte Primeturbo  NooBKILLERdavid, som havde været meget overbevisende i sin semifinale kamp, da han vandt 7-1 mod Bjane.
I finalen fik han dog ikke et ben til jorden, og Primeturbo vandt en sikker 3-0 sejr og fik dermed endnu en Dansk FIFA Liga sejr til samlingen.

Vi fangede ham efter finalen for at høre lidt om turneringen.

”Hej Lars. Du vandt her til aften den første turnering i vores Summer League 2014. Hvilke hold valgte du at bruge, og hvordan gik det med de forskellige hold?”

”Jeg valgte at bruge Italien, Tyskland, England, Brasilien, Frankrig og til sidst Columbia. Det gik skidt med alle hold på nær Columbia i finalen. Jeg kunne ikke forsvare i dag, og spillede generelt skidt og var heldig med at få en sejr i dag.”

”Du lægger stærkt ud og får 20 point i den første turnering. Regner du med, at vi ser dig helt fremme i de kommende turneringer også?”

”Det ved jeg ikke, men mon ikke at jeg kan spille mig lidt op og igen vinde senere, men det er ikke noget jeg forventer.”

Det bliver spændende at se om PrimeTurbo kan holde sin føring.

Følg med på Dansk FIFA Liga og Sports-Gaming.dk for at se hvornår næste turnering bliver afholdt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.