Dansk FIFA Liga har nu taget et afgørende skridt for at følge med de mange brugere, der efterhånden får købt sin Playstation 4, da skiftet fra PS3 til PS4 har forårsaget flere dilemmaer på Dansk FIFA Liga. Brugerne er blevet spredt mellem to konsoller og har dermed ikke haft mulighed for at deltage i turneringer sammen. Derfor vil hovedturneringen fra næste sæson, som starter efter sommerferien, være på Playstation 4 i stedet for Playstation 3, som tilfældet er nu.

Indtil videre har man kørt en løsning ved både at lave turneringer på PS 3 og PS4, hvor det blandt andet betød, at 28 deltagere spillede PS4, mens 23 spillere holdt sig til den gamle konsol i gårsdagens turnering, hvor temaet var VM. De 28 deltagere blev set som et meget pænt antal, ifølge DFLs ejer, Morten Rostved, som tilbage i januar udtalte følgende omkring skiftet fra PS3 til PS4:

Flere og flere skifter fra PS3 til PS4, og en stor del af dem stopper helt med at spille PS3 og kan dermed ikke deltage i hovedturneringen, før den skifter til PS4. Vi ser specielt en tendens til at specielt mere ”elitære” spillere skifter tidligere til PS4 end de øvrige. Det i sig selv vil naturligvis have en effekt på niveauet, indtil vi som sagt skifter til PS4. Vi har endnu ikke besluttet os for hvornår vi skifter og hvordan, det kommer til at foregå. Vi ved, at vi skifter til PS4, når vi vurderer, at efterspørgslen er større end på PS3, men hvornår det sker, afhænger helt af brugerne selv. Vi debatterer internt, hvorvidt hovedturneringen skal nulstilles (for førte gang i DFLs historie), når vi skifter til PS4, eller om vi skal køre videre med de nuværende stillinger og tabeller

Og lige præcis en nulstilling vil blive aktuel til den nye sæson. Næste sæson vil nemlig blive en opstartssæson, som bliver afviklet i gruppespil med slutspil derefter. Vinderen af slutspillet vinder FIFA 15, mens placeringerne i gruppespillet vil bestemme de deltagere, der skal i Superligaen sæsonen efter, hvor FIFA 15 vil være udkommet.

Derfor er der nu ingen grund til ikke at deltage i Dansk FIFA Ligas hovedturnering, hvis du ligger inde med en Playstation 4.

1 svar
  1. Sebastian Laursen
    Sebastian Laursen says:

    Fornuftigt at turneringen bliver nulstillet. Nu har jeg været ude at rejse og haft travlt med bachelor det sidste års tid, så har ikke fulgt så meget med, men hvor er folk rykket hen? Jeg synes ikke der har været ret meget aktivitet de gange jeg har været forbi DFLs side eller på siden her for den sags skyld.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.