Lars Korreborg forlader Wicked Gaming ved kontraktudløb den 1. Oktober. Nicklas Stensgaard overtager posten som FIFA Manager


Danmarks i øjeblikket mest succesfulde eSport organisation inden for FIFA, har mandag aften meddelt, at holdets FIFA Manager og store profil Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg ikke forlænger kontrakten, og dermed forlader holdet per 1. Oktober.

Primeturbo har gennem hans tid hos Wicked formået at skrabe en lang række titler til holdet, herunder Elgiganten FIFA Tour #1 i Aalborg, samtidigt med at han har set sit hold støvsuge den danske FIFA-scene for titler. Wicked Gaming har således med Lars Korreborg i spidsen i år vundet samtlige Elgiganten FIFA Tour turneringer, Copenhagen Games samt opnået en Top 4 placering ved Waoo FIFA Superliga.

Karrieren fortsætter et andet sted

Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg er dog ikke færdig på FIFA-scenen. I udmeldingen fra Wicked Gaming nævnes der, at Primeturbo ved kontraktudløb får muligheden et nyt sted. Noget som vil blive annonceret senere.

“Lars vil altid være savnet – En spiller som kun fortjener ros. 

Vi har hos redaktionen taget en snak med ejeren af Wicked Gaming, David Merkistein, som først og fremmest glæder sig over Primeturbos fremtidige muligheder:

“Lars har været hos Wicked Gaming helt fra begyndelsen af, og nu har han fået en ny fantastisk mulighed som skal afprøves. En mulighed hvor han kan sætte sit præg på tingene, som han gjorde det hos os. Jeg bakker ham 100% op i denne beslutning, det bliver en stor oplevelse for ham”.

David ligger dog ikke skjul på, at Primeturbo ville blive savnet. Især grundet hans personlighed, og evne til at lære fra sig:

“Lars vil altid være savnet – En spiller som kun fortjener ros. En dygtig spiller, god til at lære fra sig og ikke mindst et fantastisk menneske. Lars vil altid have en special plads hos Wicked Gaming med det flotte stykke arbejde han har gjort”

Niller forfremmes til FIFA Manager

Til at overtage posten som FIFA Manager hos Wicked Gaming, har David Merkistein forfremmet Nicklas ‘Niller‘ Stensgaard, som senest vandt Elgiganten FIFA Tour #2 i Fields. Her er David klar i mæglet om, at det er den perfekte afløser han har fundet:

“Niller har en masse erfaring og jeg ser Niller som den perfekte aflsøer. Niller kender Wicked Gaming som sin egen bukselomme, så det er meget passende at valget faldt på ham, både med hensyn til erfaring og alder. Niller ved også hvad vi kigger efter af spillere og han er allerede igang med at få samlet et hold til 2018. Jeg er helt rolig og tryg ved at have Niller som vores nye FIFA Manager, han ved hvad det drejer sig om”

Wicked gaming står i kalenderåret 2017 noteret for hele ni turneringssejre.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.