Verdensmesteren August ‘Agge‘ Rosenmeier beviste i søndags, hvorfor han er verdens bedste spiller, da han uden problemer gik hele vejen og vandt på turneringssiden Gfinity. Sidste gang Agge kunne hente 1. præmien derinde, viste han sin klasse ved at gå hele vejen med AS Roma, mens han denne gang viste sit høje niveau med Chelsea.

Det var dog ikke en helt skidt turnering denne gang, da flere af de helt store spillere var med, heriblandt Tony Kok og Dawnsson, men de måtte begge se sig slået af Agge. Værst så det dog ud for Eriksson, der i finalen tabte med samlet 10-2 over to kampe. Vi snakkede med Agge efter hans yderst overbevisende sejr på Gfinity:

“Hvor tilfreds er du med igen at vinde en turnering på Gfinity?”

“Det er ganske dejligt, at jeg vandt. Jeg spiller stort set kun 1-2 gange om ugen, og det er på Gfinity, så det er meget fedt, at man så også når langt, når man så deltager.”

“Du vandt finalen med enorme cifre: Hvordan gik det til?”

“Første 20 minutter af kampen var mere lige, men da jeg først fik hul på bylden gik det rigtig stærkt! Første kamp vandt jeg 5-0, og anden kamp var ikke verdens fedeste kamp for ham at spille, så respekt for ham at blive og kæmpe til det sidste. I anden kamp fortsatte jeg bare og vandt også meget komfortabelt, dog forsvinder koncentrationen lidt når man fører 10-0 samlet og derfor får han 2 mål.”

“Hvordan ser du det generelle niveau på Gfinity for tiden?”

“Det er ganske fint – kombineret af sultne nye spillere også nogle af os som betegnes som de gamle ræve eller “store spillere” er der helt sikkert perfekte forudsætninger for et godt træningsmiljø som jeg personligt nyder rigtig godt af.”

“Det ligner, at du er i rigtig god form før Pricerunner Cup. Hvor klar føler du dig til på lørdag?”

“Denne sejr ændre ikke på det store, jeg tror jeg griber det an som jeg plejer og sørger for at få trænet liiidt meget når man sammenligner med den ringe antal træningsmængde jeg har fået på det seneste, så skal det hele sgu nok gå – det bliver en sjov dag uanset resultat.”

Agge har for nylig underskrevet en kontrakt med Copenhagen Wolves sammen med resten af det gamle Chiefs of Copenhagen.

Ønsker I at følge Agge ved Pricerunner Cup på lørdag, følge det hele på live streaming her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.