Endnu en SG Plus turnering er blevet afholdt, og det var her til aften med favoritter som Wahed ‘The Kid’ Obayd, Mads ‘Nyrnz’ Nyrnberg og Mohamad ‘xBachaa’ Al-Bacha til start.

 

Aftenens turnering startede med 15 spillere fordelt i 3 grupper, hvor de bedste 8 gik videre til slutspillet. Både Wahed ‘The Kid’ Obayd og Mahamad ‘xBachaa’ Al-Bacha fik 9 point ud af 12 mulige og endte på en 1. plads i gruppe 1 og 2, men den sidste favorit, Mads ‘Nyrnz’ Nyrnberg, fik ‘kun’ 6 point og måtte tage til takke med en 3. plads i gruppe 1. Den eneste som formåede at få maksimalt udbytte i gruppespillet var Rasmus ‘Rallestyle1301’ Pedersen, der desuden vandt SG-turneringen i onsdags, som fik 12 point ud af 12 mulige, og derfor en sikker sejr i gruppe 3.

Gruppespillets resultater betød dog intet i slutspillet, hvor det også blev til et tidligt exit til Rasmus ‘Rallestyle1301’ Pedersen, som blev slået ud af Mads ‘Nyrnz’ Nyrnberg med 1-2. Også Wahed ‘The Kid’ Obeyd og Mads ‘GunnersDK4000’ Strack vandt deres kvartfinalekampe med cifferet 1-2. I den sidste kvartfinale måtte en af de øvrige favoritter, ‘Mahamad ‘xBachaa’ Al-Bacha dog lide et 0-1 nederlag til Sebastian ‘Sema2101’ Markussen.

I semifinalens første kamp blev det til en sikker 3-0 sejr til Mads ‘GunnersDK4000’ Strack mod Mads ‘Nyrnz’ Nyrnberg, og i den anden kamp var det storfavoritten Wahed ‘The Kid’ Obayd som vandt 2-1 over Sebastian ‘Sema2101’ Markussen.

Mens Mads ‘Nyrnz’ Nyrnberg vandt 4-0 med Hobro mod SønderjyskE i bronzekampen, blev det også til en storsejr i finalen, da storfavoritten Wahed ‘The Kid’ Obayd vandt 4-1 over Mads ‘GunnersDK4000

Det lykkedes os at få et interview med  Wahed ‘The Kid’ Obayd efter hans sejr her til aften:

 

Du vandt her til aften vores SG turnering – var det også forventningen før turneringede startede?

“Jeg havde været skuffet hvis jeg ikke havde vundet i dag, da de stærkeste spillere ikke var med. Dermed var der kun Mahamad ‘xBachaa’ Al-Bacha som røg ud i kvartfinalen.”

Du var den største favorit i dag – hvordan var niveauet fra dig og dine modstandere i dag?

“Niveauet var faktisk okay mod nogle spillere. Sebastian ‘Sema2101’ Markussen spillede virkelig godt, og slog bl.a. Mahamad ‘xBachaa’ Al-Bacha ud.”

 

Det blev altså storfavoritten som løb med sejren i denne SG Plus turnering og præmien på 250 kr. mens Mads ‘GunnersDK4000’ Strack vandt 50 kr. på 2. pladsen. Et tillykke skal lyde til begge spillere, som nåede til finalen.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.