Der er nu blevet stemt på kandidaterne til diverse priser i SG Awards 2015, og det er nu blevet tid til at tælle stemmerne sammen, hvor vi i dag tager fire af de resterende syv priser.

I har alle sammen stemt på diverse priser, der varierede fra det største talent på scenen, hvem, der har leveret årets største præstation til årets bedste FIFA-spiller i Danmark. I dag ser vi på årets overraskelse, årets præstation, årets event samt årets nyhedsdækning her på siden. Gårsdagens awards bød på årets sjoveste episode, årets humørspreder samt årets FIFA-team. Hvis du vil læse denne artikel, kan du klikke her.

Årets overraskelse: Mohamad Al-Bachas kvalifikation til FIWC

Overraskelse

mohamad al-bacha

Al-Bacha for sit tidligere hold, HVB E-Sports.

Mange måneder inde i FIFA 16 skulle vi ikke være, inden kvalifikationen til FIWC gik i gang. Der skulle da heller ikke gå lang tid, inden Al-Bacha annoncerede en imponerende 90-0-0 historik. Og det skulle så vise sig, at denne historik var adgangsgivende til verdensmesterskabet i FIFA, FIWC. Al-Bacha havde dog modstand til denne pris af bl.a. den helt ukendte Jeppe Rindom, der gik hele vejen til ESWC-turneringen i Paris gennem den danske kvalifikation. Al-Bacha havde følgende at sige til kåringen:

Jeg ser mig selv som årets overraskelse forstået på den måde, at jeg ikke havde opnået noget som helst før 2015 inden for FIFA-verdenen. Nu, når jeg kigger tilbage på mine bedrifter, kan jeg se meget stolt tilbage på et succesfuldt år med bl.a. DM sejr (i 2v2, red.) og VM kval.”
Da vi spurgte ham om han kunne gentage overraskelsen til FIWC, svarede han: “Jeg håber meget på at kunne overraske til FIWC, men jeg ved at det bliver meget svær,t så jeg vil ikke gå ud og sige, at jeg ligefrem forventer at overraske i NY, men håbet er der selvfølgelig. Jeg ser meget frem til et 2016 med en hel del turneringer og en hel masse gode oplevelser.”

Årets præstation: August ‘Agge’ Rosenmeiers sejr til ESWC

Præstation

Søndag-2

Agge på podiet efter sejren i Paris.

Agge havde en relativt stille første halvdel af 2015, hvor han dog stadig viste god form. Han spillede sig blandt andet til en 3. plads til FIWC. Men da FIFA 16 kom i gang, eksploderede Agge i form. Agge spillede noget at det bedste FIFA, han nogensinde har spillet, og viste for alvor formen i Paris, hvor han faktisk ender med at gå hele vejen foran de mange tusinde tilskuere og vinder turneringen. Vi spurgte ham om hvad denne sejr betød for ham:

Jeg tror at det mest værdifulde for mig var, at jeg rejste mig efter et hårdt slag mentalt efter FIWC – samtidig med at jeg gik ubesejret igennem verdens sværeste turnering og laver et 3-måls comeback foran 10.000 tilskuere med Frankrigs landshold i Frankrig – så behøver jeg vel næsten ikke forklare mere.”
Vi spurgte selvfølgelig også Agge, om han kan levere på samme niveau i 2016, og hertil svarede han: “Jeg håber på det, men det kræver selvfølgelig alle de gyldne marginaler og en ekstrem kynisme fra min side af, samt at jeg rammer mit niveau.”

Årets event: DM i FIFA 2015

Event

Simon 2

Simon i kommentatorrollen.

DM i FIFA blev dette år afholdt i Aalborg Universitets store og flotte lokaler, og blev vundet af personen, vi talte med tidligere – nemlig den nu firedobbelte Danmarksmester Agge. Turneringen var lige så stor som altid, men den er altid velbesøgt og elsket af mange. Det samme gjorde sig gældende i år, hvor det efterhånden velkendte streaming-ansigt Simon Juul Mortensen, ejer af e-bold.dk, stod for streamingen. Vi spurgte ham om hvordan turneringen var gennem hans øjne:

Dette var nu mit 6. DM, og første gang jeg fik muligheden for at sende derfra. Jeg har altid været en del af afviklingen, og har også selv set det som årets højdepunkt. Det var også grunden til at jeg gik med i Sports-Gaming – for at få flere gode oplevelser og turneringer til det danske FIFA-community. DM er noget helt særligt, da størrelsen hvert år er helt vildt imponerende. Der kommer altid nogle ukendte og overrasker alle – i år var finalen dog med to helt store spillere (Agge og Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, red.). At det var første gang jeg sendte derfra gjorde også oplevelsen til noget specielt. Vi ramte et peak på 2500 (samtidige seere, red.), var den anden største FIFA-stream på Twitch den dag og var på forsiden af TV2s hjemmeside. Desuden havde jeg fået frie tøjler til at sætte scenen op efter mine ideer. Selve auditorium var helt perfekt, og stemningen var overdrevet god! Det eneste negative var, at der var lidt forsinkelse på skærmene til spillerne, da projekteren var helt elendigt lavet. Brandærgerligt, men også noget vi arbejder på til næste gang.
Jeg håber meget at vi endnu engang ser DM i FIFA i 2016, og at vi ses der!

Årets nyhedsdækning: ESWC-dækningen fra Paris

Nyhedsdækning

Vores dækning af ESWC var ikke så lille endda – med video fra hver eneste dag, diverse live-feeds direkte fra turneringen samt flere opdateringer fra turneringen på Facebook kan man roligt sige, at vores dækning af denne turnering er den mest omfattende, vi nogensinde har haft til nogen turnering. Med August som den erfarne favorit og Jeppe Rindom som det unge håb drog Sports-Gaming.dk afsted til Paris med et kamera, et par skribenter og en drøm om en dansk sejr. Det faktum, at drømmen sidenhen skulle gå i opfyldelse, var en fantasi, der blev realiseret foran tusinder af mennesker i den gigantiske franske hal. En fantastisk turnering med en fantastisk afslutning.

Følg med i morgen, hvor vi afslører de sidste kategoriers vindere!

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.