Danmark-eliten indenfor FIFA mødes lørdag for sidste gang i denne sæson til FUT Live anno 2019 – men hvem har egentlig her i FIFA 19-slutspurten, det der skal til for at løbe med den prestigiøse titel og de 8.000 kroner, der er på højkant? Vi kigger frem mod morgendagens begivenhed.

Med under et døgn til sæsonens sidste store FIFA 19-turnering – FUT Live – har vi på lige fod med spillerne nu gjort os de sidste forberedelser og klædt os fuldt på til at overvære det sidste FIFA 19-action.

Billedet indeholder sandsynligvis: 4 personer

Som vi indledte med at skrive, er størstedelen af Danmarks FIFA-elite altså samlet til denne uhyre spændende slutspurt på et uforglemmeligt FIFA-spil, der blandt andet vil huskes for sine førstegangsfinesse-afslutninger, la croquetaer og ikke mindst spillet, hvor den officielle eSuperliga kom til verden.

Forhåndsfavoritterne

Spillere, der var med til at sætte deres præg på de to første eSuperligasæsoner nogensinde, er selvfølgelig også at finde i blandt FUT Lives konkurrencedygtige startfelt. Faktisk har hele 29 af turneringens 32 deltagere optrådt på Danmarks ubestridt største FIFA-scene. Eksempelvis Frederik Fredberg, Alen ‘Arrow’ Barakovic, Lasse Bækkelund og Andreas Hedegaard, som er blandt de største navne i ligaens hidtidige historie, kommer til at dyste med i morgen eftermiddag. Men er det så også disse, trods deres favoritroller, vi skal sætte vores penge på?

Det kan nemlig tænkes, at der ikke er særlig meget FIFA-brændstof tilbage i flere af de spillere, der siden udgivelsen har rejst frem og tilbage i landet- såvel som udlandet for at konkurrere på højeste plan. Skal man så i stedet kigge på nogle af dem, der endnu ikke har haft deres gennembrud på den danske scene, og som møder op med en klar mission om at vise sig frem til FIFA-Danmark?

Oliver Roberts

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, smiler, friluftsliv

Et skud i tågen, og så alligevel ikke helt, kunne være den kun 16-årige Oliver Roberts, der tidligere på måneden blev en del af Hobro IK. Den unge FIFA-udøver har gennem sæsonen vist utrolig flotte onlineresultater i både Weekend League og Division Rivals, hvor han har rundet de 3.000 i skill rating. Og så har han desuden også vist sig fornemt frem gennem kvalifikationen til netop denne turnering, som han ikke var inviteret til på forhånd og i stedet måtte slå en stor håndfuld andre ‘up & coming’-spillere. Dedikationen har ligeledes ikke fejlet noget som helst, og det er én af flere årsager til, at du skal holde et ekstra godt øje med Oliver Roberts i morgen.

En spiller, der heller ikke har haft fornøjelsen af at vise sig frem i eSuperligaen endnu, er den endnu yngre Anders Vejrgang. Vejrgang skiftede for kort tid siden Vendsyssel ud med AGF Esport og skal nu se, om der er lige så meget succes i den ‘hviie’ trøje. Med Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, der også spiller med i turneringen, bag sig kan vi i hvert fald garantere jer for, at vi ikke har set det sidste til det uhyggelig store talent, som vi naturligvis regner med i favoritgruppen efter sine mange 30-0-resultater i løbet af FUT-sæsonen.

Formatet

FUT Live sættes i gang klokken 12:15 med det indledende gruppespil. I alt otte grupper med fire i hver er dannet, hvoraf tre går videre til slutspillet.

De otte grupper
Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, står og friluftsliv

Nummer 1 og 2 kommer i winner-bracket, mens nummer 3 ender i loser-bracket, hvor det handler om at vinde hver eneste kamp for at kæmpe sig op igen og dermed ikke blive elimineret. Skulle spillere fra winner-bracket tabe en kamp, rykker de også ned i loser-bracket, hvor man altså er ude, så snart man taber et opgør.

Alle opgør spilles i BO1 i FIFA Ultimate Team vel og mærke. Det vil sige én kamp pr. opgør, bortset fra finalen, der afgøres i en BO3 (bedst af tre kampe.) Grand Final starter efter tidsplanen 17:50.

Du kan følge med i alt underholdningen på vores Twitch allerede fra klokken 13:00 – vi glæder os til at se jer derinde!

Husk at vi parallelt med FUT Live kører på med Tylstrup Open, som er åben for tilmeldinger. Læs mere og køb billet her. Udover det har vi fået et afbud til FUT Live, hvilket betyder, at der er en sidste chance for at sikre sig en plads. Læs meget mere her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.