Lørdag aften blev den anden FUT Live kvalifikationsturnering afholdt, og hele 29 spillere var mødt op for at dyste om pladsen til den store turnering d. 24. august.

Uden at tabe en eneste kamp i turneringen, blev det Hobro IK spilleren Oliver Roberts som suverænt vandt turneringen, og derfor er han klar til FUT Live i Tylstrup Esport Center på lørdag.

I aften afvikles den tredje og sidste kvalifikationsturnering, og det er altså sidste chance for at komme med til FUT Live. Turneringen begynder kl. 19.00 og tilmeldingen lukker kl. 18.00. Læs mere og køb billet her.

For dem der ikke kvalificerer sig til FUT Live, så afvikler vi også en stor “normal” FIFA turnering på samme dag – Tylstrup Open.

Tylstrup Open 2019 præmiepuljen:
1. præmie: PlayStation 4 – Fortnite Edition + pokal
2. præmie: PS4 headset + PS4 controller
3. præmie: PS4 controller

Der vil altså være mulighed for både at se nogle af landets bedste FIFA spillere dyste i FUT Live samtidig med man selv dyster lige ved siden af – det er en glimrende mulighed for at fremvise sine FIFA skills. Tylstrup Open har plads til alle niveauer og alle andre, og vi vil sikre at alle får flere kampe i et indledende gruppespil før vi går videre til knockouts. På dagen vil der også være mulighed for at købe noget at spise, og ellers bare hænge ud med vennerne og 30+ eSuperligaspillere som besøger Tylstrup denne dag.

Turneringen er pointgivende til den danske FIFA-rangliste – kategori: Dansk 4

Prisen for at deltage i Tylstrup Open 2019 er 100 kr. og inklusiv i prisen er en kildevand. Billetkøb foregår online herunder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.