Når vi den 24. august indbyder til FUT Live i Tylstrup Esport Center, så indbyder vi også samtidig til en stor åben turnering for alle FIFA 19 interesserede – nemlig Tylstrup Open 2019!

Vi får besøg af 32 af landets bedste spillere i FUT Live, men vi ønsker samtidig også at give plads til morgendagens stjerner, og derfor laver vi også denne åbne turnering – den foregår i normalt kick off mode i FIFA 19 og ikke i FUT mode. Med andre ord, så skal folk altså bare møde op og spille med – vi har alt udstyret sat op.

Tylstrup Open 2019 præmiepuljen:
1. præmie: PlayStation 4 – Fortnite Edition + pokal
2. præmie: PS4 headset + PS4 controller
3. præmie: PS4 controller

Der vil altså være mulighed for både at se nogle af landets bedste FIFA spillere dyste i FUT Live samtidig med man selv dyster lige ved siden af – det er en glimrende mulighed for at fremvise sine FIFA skills. Tylstrup Open har plads til alle niveauer og alle andre, og vi vil sikre at alle får flere kampe i et indledende gruppespil før vi går videre til knockouts. På dagen vil der også være mulighed for at købe noget at spise, og ellers bare hænge ud med vennerne og 30+ eSuperligaspillere som besøger Tylstrup denne dag.

Turneringen er pointgivende til den danske FIFA-rangliste – kategori: Dansk 4

Prisen for at deltage i Tylstrup Open 2019 er 100 kr. og inklusiv i prisen er en kildevand. Billetkøb foregår online herunder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.