Ambush bliver det seneste hold i rækken, der melder sig på banen på den danske FIFA-scene, hvor holdet har hentet de to tidligere Sørby eSport spillere Daniel Chrøis og Aldin Ismajlovic ind.

Det er idag blevet officielt, at endnu et nyt eSport hold tiltræder på den danske FIFA-scene. Denne gang er det et sprit nyt hold i form af Ambush, som udover et CS-GO hold, også har stiftet et FIFA-hold. FIFA-holdet kommer til at bestå af de tidligere Sørby eSport spillere Daniel Chrøis, som blandt andet gjorde sig bemærket ved Dreamhack i Sverige sidste år, samt Aldin Ismajlovic som for nyligt vandt FIFA-turneringen på Gasbos Sportsbar i Roskilde.

Vi har hos Sports-gaming har en snak med Zouheir Chreih, som er stifter af Ambush, omkring opstarten af eSport projektet. Her står det hurtigt klart, at man hos Ambush ser et potentiale i de to nye FIFA-signings:

Det er spillere som med rette træning og opmærksomhed nok skal gøre sig gældende i toppen. De har måske manglet den eller de personer som har troet på dem, og vælger at fortælle dem at man stoler på dem fra start.

Derudover pointerer stifteren af Ambush også, at man med Daniel Chrøis og Aldin Ismajlovic har hentet de helt rigtige spillere ind:

“Det har været nogle anbefalinger som jeg har taget seriøst, og føler at jeg har taget de rigtige valg i samarbejde med spillerne. Men de har været blandt mine førstevalgte […] Jeg var heldig nok i forløbet at få de to spillere som jeg havde lyst til at satse på, ellers var det måske ikke blevet til noget”

I Zouheirs udtalelser bliver der ikke lagt skjul på, at der på den kommercielle strategiske bane er blevet tænkt grundigt over tingene, hvor især den røde tråd har været et nøglebegreb. Her har Ambush blandt andet formået at få B&O Sorø, Sportsmaster, ZDTT, Odds Forum og Foldager Media med på sponsorvognen:

“Det handler om at tænke ud af boksen. Kontakte samarbejdspartnere man ikke har set før inden for eSporten, og sørge for, at der er en rød tråd igennem hele vores kommunikationsstrategi og spillernes fremtoning. Alt fra valget af sponsorer, valget af udstyr til tøjet – Det handler om at blive set, på den rigtige måde, istedet for at bare at blive set som en af mængden”

Ambitionerne omkring FIFA-afdelingen hos Ambush kunne stifteren på kort sigt ikke give et konkret billede af. Her var det først og fremmest vigtigt at få defineret spillernes nuværende ståsted:

“På kort sigt er det at finde drengenes niveau, finde ud af hvor de selv føler at de er, og fastsætte nogle delmål sammen med dem, i løbet af kontraktperioden”

Den første store FIFA-turnering for nye Ambush-hold bliver Elgiganten FIFA Tour i Aalborg lørdag den 25. Marts, hvor den samlede præmiepulje er på 17.000 kroner samt udstyr fra Razer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.