Det er efterhånden mange år siden, at Michael ‘Dirty Mike’ LaBelle var en del af et FIFA-team. I dag lørdag kan den dygtige amerikaner dog meddele på sin YouTube-kanal, at han er blevet en del af Hashtag United, der ledes af Spencer Owen.

De hidtil tre spillere på Hashtag Uniteds FIFA-team er lørdag blevet til fire, eftersom Michael ‘Dirty Mike’ LaBelle i dag kunne annoncere sit nye skifte til det engelske hold.

Du kan her læse vores eksklusive interview med Dirty Mike.

Dirty Mikes tre nye holdkammerater.

Sammen med FIFA-profilerne Tassal ‘Tass’ Rushan, Harry ‘HashtagHarry’ Hesketh og Ivan ‘BorasLegend’ Lapanje skal amerikaneren nu lede Spencer Owens FIFA-afdeling, der blev startet op i 2016 med Harry Hesketh som holdets første signing.

“Det er mere som en slags aktivitet fra min side af eller faktisk nærmere som at forene sig med en familie,” fortæller Dirty Mike om skiftet i sin egen YouTube-video om Hashtag United.

Yderligere fortæller han også, at mange hold, både professionelle fodboldklubber og eSports-organisationer, faktisk var ude efter ham. Der var dog en særlig årsag til, at valget faldt på lige netop Hashtag United.

“Jeg føler, at Spencer har samlet et hold af personer med gode personligheder, der samtidig har evnerne til at stille op til turneringer på det højeste niveau,” siger holdets nye spiller og uddyber efterfølgende.

“Jeg ville gerne skifte til et hold, som jeg vidste ville være innovative, ville være en smule mere anderledes og ikke mindst have både personlighederne og evnerne.

Dermed er rutinerede Dirty Mike, der blandt andet kan skrive tre deltagelser ved FIFA Interactive World Cup på CV’et, altså tilbage på et hold. Vi glæder os til at følge både ham og resten af Spencers drenge fremadrettet. Du kan herunder se hele amerikanerens annoncerings-video:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *