Vi har nu ramt sidste søndag i advent, og med dette kommer der en artikel om den erfarne Wahed ‘The Kid’ Obayd.

Hvis du missede gårsdagens artikel, så omhandlede artiklen Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg omkring hans sejre og andre store resultater i løbet af året. I dag har vi ramt d. 18. december, og vi har talt med Wahed ‘The Kid’ Obayd, der i år har taget springet fra EC Visualize over til DHG e-Sport.

Wahed har haft endnu et succesfuldt år. Ud over nogle sejre til bl.a. FIFA Cruise og Ballerup Cup har han haft flere store resultater, bl.a. en imponerende 3. plads til den danske ESWC-kvalifikation. Wahed har været en stabil del af toppen af dansk FIFA i et godt stykke tid, men han ser tilbage på året med lidt blandede følelser.

Wahed i kamp mod Al-Bacha.

“Jeg ser tilbage på året med blandende følelser. Jeg starter året rigtig stærkt ud med 2 Cruise-sejre i træk. Derefter kommer det nye Call of Duty ud, som jeg er kæmpe fan af, og det er en af årsagerne til mine dårlige resultater resten af året. Jeg skal ikke ligge skjul på at motivationen også har haltet en del, da jeg ikke har haft et hold bag mig i en længere periode. Jeg har derfor heller ikke været presset til at præstere, da jeg vidste jeg havde en 1-årig kontrakt. Jeg vil dog se på de positive ting, hvor jeg formår at være med til alle de turneringer, hvor man skal kvalificere sig for at være med, hvor jeg er kommet videre fra 2 “dødsgrupper” af 4 spillere, som alle kan gå hen og vinde. Jeg er stabil, når jeg møder de “gode”, men da jeg ikke havde bundniveauet højt nok, har jeg floppet til andre turneringer.”

Wahed blev, som først nævnt i artiklen, signet af DHG e-Sport tidligere på året. Her slutter han sig til et stærkt lineup med Magnus ‘Legenden’ Larsen og Frederik ‘Fredberg’ Fredberg med Mads ‘NyrnZ’ Nyrnberg som manager. Vi spurgte Wahed om hvorfor valget faldt på DHG.

“Jeg valgte netop DHG, fordi de har gang i et stort og spændende projekt. Jeg havde snakket med min ven Frederik, som på daværende tidspunkt lige havde forladt Wicked, og han kom op med den gode ide i, at vi kunne skabe et stærkt hold sammen med Magnus for DHG, og efter nogle samtaler med Nyrnz blev vi hurtige enig om forhandlingerne, da det ikke er pengene, der driver mig.”

Wahed har en plan for året, der kommer. Med sit personlige liv ved siden af er der blevet ændret i prioritererne, og han har knapt så meget fokus på FIFA, som der tidligere har været. Det betyder dog ikke at han ikke satser på FIFA – men det er under én betingelse.

“Jeg har sat mig i hovedet at det enten er i 2017, jeg skal slå til, ellers vil jeg ikke spille FIFA på højeste niveau længere. Jeg har rigtig travlt med studie og driver samtidig mit eget firma ved siden af. Jeg kan mærke hvor presset jeg er, og det er nu eller aldrig for mig. Jeg kommer 100% til at fokusere på Ultimate Team og på de forskellige kvalifikationer, der er. Ifølge mig er Head-to-Head virkelig dødt i år. Jeg synes det er for kedeligt og ensformigt.”

Selvom Wahed er en del af toppen i Danmark, så har han en klar idé om hvem han tror får mest succes i løbet af 2017. Der har allerede i starten af FIFA 17 været mange store danske præstationer, og med det niveau, danskerne udviser, kommer der helt sikkert mange flere.

“De danskere, jeg tror får mest succes i løbet af året, er uden tvivl August, Bacha, Frederik, Dingo og Lars. Det handler udelukkende om hvem der forstår spillet hurtigst samt hvem, der grinder spillet mest. I år er der intet skam i at nørde spillet, da præmiepuljen er så stor, at det kan ændre ens liv!”

Følg med i morgen, hvor endnu en låge i julekalenderen bliver åbnet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.