For 14 dage siden leverede Wicked Gaming flotte præstationer ved Aalborg Open, og nu er fokus i stedet lagt over på Copenhagen Games, hvor de skal forsøge at fortsætte de gode takter.

Der er nu under en uge til FIFA-tureringen ved Copenhagen Games, og dermed begynder deltagerne så småt på de sidste forberedelser, inden de igen skal i ilden og kæmpe om de 13.000 kroner, som gives til førstepladsen. Eftersom de to sidste års turnering har budt på svensk sejr, er der for alvor pres på de danske spillere for endelig at vinde trofæet tilbage. Det bliver dog en stor udfordring, da hele fire svenske spillere vil dukke op til turneringen, og når disse består af Tricked eSports Simon ‘Erikzzon‘ Eriksson, Lemondogs’ duo i Simon ‘Zimme‘ Nystedt og Emanuel ‘Xit‘ Svannung samt den forsvarende mester, Lucas ‘Afro‘ Wallman, bliver det en stor udfordring at vippe de svenske spillere af tronen.

Et af de hold, som skal forsøge dette er Wicked Gaming, som kommer med 5 spillere og dermed store dele af truppen. Førsteholdet kommer med 3 spillere, mens akademiet har de sidste to. Disse spillere er team leader, Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg samt førsteholdsspillerne Frederik ‘MrL2R2‘ Fredberg og Daniel ‘Dingo‘ Kristensen fra førsteholdet, mens Mikkel ‘Rævehjorth‘ Bach og Nicklas ‘Niller‘ Stensgaard kommer fra akademiet.

Vi har snakket med Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg om holdets nuværende form og forventningerne til sig selv samt til holdet:

Efter den gode præstation i Aalborg er forventningerne blevet en smule større. Det bliver en svær turnering, da der kun er 64 med, og det vil sige, at niveauet bliver ekstremt højt. Jeg mener, at vi har en god chance for at hive en vigtig turneringssejr hjem, men det kræver held på selve dagen. Forventningerne er, at vi skal have 4 spillere i top 16 igen, og jeg tror på, at vi endnu engang kan præstere. Efter en god start for akademiet til Aalborg Open har vi vist, at projektet til dels allerede er lykkedes. Samtlige spillere var med i playoff, hvilket er meget tilfredsstillende, og da Mikkel gik hele vejen til finalen, så kan man sige, at dagen var vellykket. Vores sammenhold er der ingen, der kan købe sig til, det er intet mindre end fantastisk, og vi glæder os til at vise, at vores sammenhold kan slå individualisterne”, udtalte Primeturbo, som specielt har været glad for Mikkel ‘Rævehjorth‘ Bachs præstationer på det seneste, men om han er helt klar til en plads på førsteholdet, ville han ikke svare på:

“Jeg har vidst, at Mikkel kunne noget i over et år, hvor der har været tvivl flere steder fra. Det kan godt være, at Mikkel ikke spiller tiki-taka fodbold og kan skifte tempo i spillet, men han præsterer på meget højt niveau med hans utrolig effektive kontraangreb. Om han rykker op på førsteholdet, må tiden vise. Vi kommer til at bedømme drengene efter de mange kommende turneringer, og intet er afgjort endnu. Det kræver, at de kæmper for tingene, og at de vigtigst af alt har det godt. På kort sigt skal Mikkel og de andre bare fortsætte med at præstere”, fortalte Primeturbo, som til sidst kommenterede på sin egen situation:

“Personligt forventer jeg at stille op. Jeg har mere motivation end jeg før har haft i FIFA, og alt det vil jeg takke Lasse, Hassan og Zimme for. De kampe jeg spillede til Aalborg Open imod dem fik mig til at tro på jeg stadig havde et højt niveau igen, og derfor bliver det med 99% fokus på min egen præstation da David også kommer og kan hjælpe til”, sluttede Primeturbo.

Følg med de næste dage, hvor der, udover optakt til Copenhagen Games, også vil blive sørget for dækning af FIFA Interactive World Cup med liveupdates, videoer og billeder direkte fra New York.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.