Siden november måned har FIFA Teams Challenge været i fuld gang, og ud af 14 hold er vi endelig nede på de sidste to hold, som skal kæmpe om mesterskabet.

Finalen i FIFA Teams Challenge vil i denne uge blive afviklet mellem de to resterende hold, som efter ni runder har kæmpet sig vej gennem den hårde turnering. Det ene hold er ubesejret og har sat al modstand til vægs, mens det andet har haft lidt større udfordringer og kom lidt heldigt videre fra gruppen, dog slog de også de forsvarende mestre, Tricked Esport, ud af turneringen.

Wicked Gaming har endnu ikke prøvet at tabe i turneringen, og med en blanding af talent og rutine ligner det et godt bud på en ny mester i FIFA Teams Challenge. Med en stærk duo i Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg og Christian ‘Postmand‘ Corell er det ikke mange opgør, som bliver tabt i kampene mellem seed 1 og 2. Når man samtidig ligger inde med Frederik Fredberg og Daniel ‘Dingo Kristensen på seed 3 og 4, er det ikke meget, man ender med at smide væk. Derfor må Wicked Gaming siges at være store favoritter inden det går løs, hvilket team leader og manager, Primeturbo, så ud til at være enig i, da vi snakkede med ham:

“Jeg er meget tilfreds med at stå i finalen, og jeg er stolt af holdets præstation, hvor vi som et team har klaret os igennem hårde og svære kampe mod andre hold. Vi forventede fra start at stå i finalen, og vores mål er først nået, når vi har vundet Team Challenge. Det vil vise, at jeg har valgt helt rigtigt omkring holdsammensætningen, hvilket jeg allerede nu er overbevist om, at jeg har. Fredberg og Dingo har virkelig imponeret og gjort det flot i løbet af denne Team Challenge, og de skal være stolte over deres præstation, og vi kan vente meget mere fra dem i fremtiden. Selvom Team Bacardi Breezer har så store navne, så forventer jeg intet mindre end en sejr, og jeg tror på drengene kan fortsætte deres præstationer i finalen, og sikre os sejren”, lød det fra Primeturbo, som også roste modstanderholdet:

“Det er flot, at Team Bacardi Breezer er nået så langt. NyrnZ er åbenbart blevet topspiller i DK, mens Peter Mølgård og Paw Bertelsen åbenbart har fundet gamle stortiders form, så det bliver en utrolig hård omgang. Desuden har de talentet Magnus Larsen, som virkelig er en god 4. seed. Så er ikke overrasket over, at de er i finalen, selvom jeg nok havde forventet, at Tricked ville være storfavoritter.”

På den anden side har vi altså Team Bacardi Breezer, som må siges at være en større overraskelse i denne turnering. Efter at være gået videre fra gruppen som 3’er, har de slået både Frederiksberg eSport og Tricked Esport ud af slutspillet. Med en blanding af talent og rutine har man for alvor fundet en spændende kombi, som med lidt held kan ende ud i en turneringssejr. På seed 1 og 2 har man Paw ‘Wap‘ Bertelsen, som tidligere har gjort sig for FIFA Team Copenhagen, samt Peter ‘Mayweather‘ Mølgård, som havde sin storhedstid i FIFA Team Fyn. På seed 3 finder man Clan eSpumas manager, Mads ‘Nyrnz’ Nyrnberg, som også har spillet en flot turnering, mens Pumatalentet, Magnus Larsen, indtager seed 4. Vi fik også en snak med team leader, Nyrnz, omkring Team Bacardi Breezers chancer for succes:

“Jeg er selvfølgelig yderst tilfreds med at vi er i finalen. Jeg havde nok ikke forventet det, men med det navn og de spillere på holdet, så vidste jeg, at alt kunne ske. Jeg vil mene, at alle spillere har leveret nogle gode overraskelser, når vi trængte til det. Paw imod Tricked og Peter mod Team Random (Frederiksberg eSport, red). Magnus har været stabil, og jeg har kun smidt en kamp i hele turneringen. Jeg forventer en tæt finale, og med Breezer i blodet, så kan alt ske. Dog er vi kæmpe underdogs”, lød det fra Nyrnz.

Vi venter med spænding på at finde ud af, om Wicked Gaming eller Team Bacardi Breezer kommer til at kalde sig mestre af den tredje udgave af FIFA Teams Challenge. Den første udgave af FIFA Teams Challenge blev vundet af FIFA Team Fyn, hvor Team Bacardi Breezers Peter ‘Mayweather Mølgård var med på holdet, mens Tricked Esport vandt den anden udgave tilbage i 2015.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *