Hassan Al Saraf a.k.a HassanPlayer er på mange måder en fanfavorit, og det har fået den tyrkiske storklub, Besiktas, til at tilbyde ham en kontrakt, hvor han skal repræsentere dem i FIFA-turneringer, men også på den rigtige grønsvær, hvor Hassan får lov at prøve kræfter med professionel fodbold, da han skal repræsentere klubben i venskabs- og cupkampe.

I 2018 har der været mange vilde FIFA-kontrakter, som er blevet underskrevet; Epsilon er blevet en danskerklub, og Ares’ “melting pot” inkluderer en tidligere dansk verdensmester – dette er dog langt fra imponerende, hvis man sammenligner det med Hassans nye skifte, som er revolutionerende indenfor FIFA-verdenen. Vi har snakket med FIFA- og youtubestjernen, Hassan ‘HassanPlayer’ Al Saraf, for at høre hvad hans nye kontrakt indebærer.

Sports-Gaming.dk: Hej Hassan – stort tillykke med kontrakten. Hvad kommer samarbejdet til at betyde for dig?

HassanPlayer:” Mange tak, SG. Det er helt vildt, og jeg havde aldrig troet, at det skulle ske. Jeg skal både fungere som FIFA- og fodboldspiller for Besiktas. I Tyrkiet anses cup-turneringen ikke for noget, og derfor har Besiktas søgt FIFA-spillere, som også kunne fungere på den rigtige grønsvær, så jeg kommer til at spille både FIFA og fodbold for Besiktas, hvilket betyder at jeg flytter til Istanbul i næste uge. Jeg var dernede for at underskrive kontrakten i sidste uge, hvor det fine billede også blev taget, og jeg har allerede fået tilbudt et hus af præsidenten fra Besiktas”

Sports-Gaming.dk: “Hold da op. Hvordan kom det skifte på tale?”

HassanPlayer: I Barcelona til FUT Champions Cup spillede jeg imod Besiktas’ andre FIFA-spillere, som var meget imponerede af mit spil. De satte mig i kontakt med en repræsentant fra Besiktas, som lavede lidt research og fandt mine fodboldvideoer på Youtube, hvor jeg selvfølgelig viser, at jeg har skills. Denne kombination viste sig at være nok til at en multikontrakt kom på tale.”

Sports-Gaming.dk: “Wow, det må jeg nok sige. Hvordan tror du det bliver at træne sammen med stjerner som Pepe, Negredo og Atiba Hutchinson? Kan du virkelig følge med ham den sidste på træningsbanen?”

HassanPlayer: “Lad os nu se – Atiba er en maskine, men det er jeg også. Kontrakten indebærer, at jeg får min egen luksus-villa og en løn på 50.000 kr. om måneden, så jeg skal nok tilpasse mig, og selvom træningen bliver hård, så bliver jeg bare nødt til at komme igennem det. De andre FIFA-spillere skal jo også træne med, så mon ikke vi hurtigt kommer ind i flokken sammen, selvom vi måske ikke har de samme tekniske færdigheder som fodboldspillerne.”

Sports-Gaming.dk: “Mange tak for dine svar, Hassan. Vi håber du finder dig til rette i Besiktas, og stadig kommer og besøger et par danske turneringer engang imellem.”

HassanPlayer: “Selvfølgelig kommer jeg forbi og siger hej, hvis vi ikke selv skal spille kamp.”

Sports-Gaming.dk ønsker alle læsere en god april.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.