Nu mødes de: Danmarks to FIFA-verdensmestre skal onsdag aften i duel mod hinanden. Vi kigger frem mod klasseopgøret mellem August ‘Agge’ Rosenmeier og Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha i Waoo FIFA Liga.

Den længe ventede FIFA-kamp mellem August ‘Agge’ Rosenmeier og Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha kan nu blive en realitet, når de onsdag aften skal dyste mod hinanden i Danmarks nye, førende online-liga, Waoo FIFA Liga.

Mange har længe set frem til dette opgør, der altså inkluderer hele to danske FIFA-verdensmestre, og nu behøves der ikke at vente længere. Kampen begynder klokken 20:00 og kan følges direkte på Pixel.tv’s Twitch-kanal.

Seerne har da også meget at se frem til i en kamp, som til trods for den lille placeringsforskel i tabellen (Agge nr. 2, Bacha nr. 5) kan gå hen og blive utrolig tæt og spændende.

Vi har talt med de to verdensmestre forud for kampen.

“Jeg ser frem til dette opgør ligesom alle andre opgør. Det er 1 ud af 26 svære kampe i grundspillet, så det handler om at være klar fra første fløjt,” siger Agge først og fremmest om match of the week-opgøret og fortæller herefter, hvad seerne i særdeleshed kan forvente i denne kamp.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Listen over nationer med flest vundne guld- og sølvmedaljer til verdensmesterskabet i FIFA, FIWC.

“Seerne kan forvente sig en kamp, der formentlig bliver spillet i højt tempo. Begge os spillere har en spillestil og et koncept, vi tror på,” lyder de uddybende ord fra PSG eSports-spilleren, der betegnes som opgørets favorit. Favorit mener han derimod ikke selv, han burde vurderes som.

“Personligt ser jeg ikke mig selv som favorit i nogle af disse kampe, så længe Waoo FIFA Ligas gamemode er 85. Alle har en chance mod alle, og realiteten er bare, at der skal ikke ret meget til, før det kan gå galt. Når det så er sagt, har jeg fået en fin start rent spillemæssigt, hvor jeg objektivt set måske burde have stået med maksimum point, men i stedet står med 5 point mindre. Der skal være mere kynisme foran kassen, og kommer der det, så bør jeg også få point på kontoen i morgen,” lyder de afsluttende ord fra Agge.

Også kampens anden verdensmester så meget frem til et brag af en kamp.

“Jeg ser utrolig meget frem til kampen på onsdag, både fordi det er Waoo Ligaen men også fordi jeg skal møde August. Jeg forventer at få et point ud af kampen, men ved samtidigt, det bliver utroligt svært,” fortæller Tricked eSport-spilleren om opgøret, og evaluerer herudover på de første par runder af ligaen.

(Artiklen fortsætter under tabellen)

Den nuværende stilling i Waoo FIFA Liga.

“Det er gået fint indtil videre. Det kunne have gået bedre, men der er stadig 22 runde tilbage eller lignede, så der er masser af tid.”

Dette var altså de sidste ord for denne gang. Du kan følge dagens Waoo FIFA Liga-program på Pixel.tv’s Twitch-kanal med optakt fra klokken 19:00. Her starter programmet ud med kampen mellem Wahed ‘The-Kid’ Obayd og Malthe ‘KontraDørge’ Dørge klokken 19:30, hvorefter det naturligvis efterfølgende klokken 20:00 gælder Match of The Week-opgøret – er du lige så spændt, som vi er?

Du kan herunder se Pixel.tv’s video-optakt til kampen:

Læs også: Ny dansker rammer de magiske 40-0

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.