Bliver det Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf, Malthe ‘Kontradørge’ Dørge eller Carl Emil ‘Carly’ Lindblad, der må sige farvel til Waoo FIFA Liga i aften? Vi har talt med de tre nedrykningskandidater.

Det er vel og mærke på plads, hvem der bliver de første tre nedrykkere, samtidig med at top 4 også er på plads. Men vi mangler derimod stadig at finde den fjerde og sidste spiller, som skal kæmpe på liv og død i en playoff-kamp om sin plads i næste sæson af Waoo FIFA Liga.

Malthe Dørge i Forum Horsens under en af ligaens offline-kampe. Foto: Foto: Sebastian Bendt Sørensen.

Hele tre nedrykningskandidater har ganske enkelt chancen for at ende på denne triste 11. plads, og det står her imellem Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf, Malthe ‘Kontradørge’ Dørge eller Carl Emil ‘Carly’ Lindblad, som alle sammen skal spille sin sidste kamp i aften klokken 21:30.

Mest spændende bliver det formentlig at følge kampen mellem to af dem, når ‘Kontradørge’ og Lyngby Boldklub samt ‘Carly’ og AGF skal i direkte duel mod hinanden.

I mellemtiden spiller ‘HassanPlayer’ så imod Wahed ‘The-Kid’ Obayd, hvor han selv kan afgøre det med en sejr, eftersom minimum en af de to andre naturligvis kommer til at tabe point. En uafgjort kan endda vise sig at være nok for Hassan Al-Saraf og FC Midtjylland, hvis Carl Emil Lindblad går hen og taber, da han har en langt bedre målscore og kun er ét point bagud. Et scenarie, som Tricked eSport-spilleren i den grad håber på.

Jeg er bestemt tilfreds med mit udgangspunkt forud for kampen om overlevelse i ligaen, men det ville jeg også være, hvis jeg var i Carly eller Dørges position. Vi kan alle tre afgøre vores egen skæbne, og jeg ser meget frem til i aften. Jeg har spillet meget mod Wahed, så jeg tror, det bliver en mental hård kamp, men jeg tror på mig selv. Jeg er, efter en “krise” hvor det gik dårligt i ligaen, kommet stærkt tilbage de seneste par runder, hvilket har været vitalt for min overlevelse,” siger Hassan Al-Saraf og kommer hernæst ind på, hvor vigtig en plads i næste sæson er for ham.

Overlevelsen i Waoo FIFA Liga betyder alt. Alle de bedste spillere er her, og det er nærmest hårdere at forblive i ligaen, end det er at rykke op igen, så jeg håber virkelig, jeg kan tage sejren og holde mig i live til en ny sæson af Waoo FIFA Liga.

Malthe Dørge har inden sin kamp mod Carl Emil Lindblad helt klart den store fordel, da han blot skal bruge ét point for at sikre overlevelse, i og med han pt. ligger placeret ét point foran sin modstander. Derfor skal Carl Emil Lindblad selvfølgelig gå for alle tre point, så han ikke behøver at være afhængig af, at Wahed Obayd stjæler point fra Hassan Al-Saraf. Men tør Malthe Dørge så spille på et uafgjort resultat? Hør svaret her:

Den nuværende stilling i Waoo FIFA Liga forud for sæsonens sidste kampe.

Jeg vil holde mig til den taktik, som har fungeret for mig gennem hele turneringen. Jeg ser ingen grund til at ændre den, specielt når jeg kigger på mine seneste resultater, hvor jeg har fået 7 point fra tre meget svære kampe. Fra start af vil jeg gå efter at vinde, men jo længere kampen skrider frem, jo mere defensivt kommer jeg også til at forholde mig.

Og Carl Emil Lindblad lød også optimistisk:

Jeg føler mig klar, men Dørge er en spiller i form, efter han både slog Agge og Fredberg. Men nu må vi se. Jeg regner ikke med hjælp fra Wahed, da han sikrede sig overlevelsen i går mod Lasse og derfor nok ikke er lige så motiveret, som Hassan er. Så jeg regner med selv at skulle ud og afgøre det, hvilket jeg hundrede procent også tror på.

Kort fortalt er der i den grad spænding om overlevelse her forud for aftenens sidste kampe, der alle bliver spillet på samme tidspunkt.

Husk forresten, at det kan være dig, der kommer til at stjæle en af de fire endelige nedrykkeres pladser. Deltag i Waoo Super Sunday #4, og så kan du måske være med i Danmarks mest prestigefyldte liga i næste sæson.

Tryk her for at se hvor du kan følge aftenens kampe

Og så skal der også lyde et kæmpe stort tillykke til August ‘Agge’ Rosenmeier, som forleden sikrede sig selv førstepladsen i ligaen samt til de andre top 4-spillere, der nu skal spille med om en præmiepulje på 100.000 danske kroner.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.