To danskere var at finde på listen over de i alt otte kvalifikationspladser, som 592 europæiske PS4-spillere kæmpede om.

Søndag aften lykkedes det to danske FIFA-spillere at sikre dem selv en plads i én af maj måneds i alt to LQE-kvalifikationer (licenseret kvalifikationsevents, der kommer mere information om senere.)

Tamer Taser og Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen formåede nemlig at spille sig helt frem til den altafgørende top 8-placering, som det krævede for at få en billet til det kommende event.

Hele 592 europæiske PS4-spillere var skrevet op til turneringen, og det var blandt andet lige ved og næsten for henholdsvis Mikkel ‘LordHjorth’ Bach, Mohamad Al-Bacha August ‘Agge’ Rosenmeier og Fatih Üstun, der alle sammen nåede slutspillet, men desværre lige akkurat ikke nåede langt nok.

Marcuzo har vist storform på det seneste både i eSuperligaen og til disse onlinekvalifikationer, som han nu har kvalificeret sig fra hele tre gange i træk. Det ligner altså, at vi endnu en gang får en suveræn slutspurt fra sidste års VM-sølvinder på PS4, som også først begyndt at vise topniveauet frem i den sidste halvdel af FIFA 18.

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 personHvad angår Tamer Taser, så bliver denne LQE hans første internationale optræden. Taser havde en dårlig sæson sammen med FC Helsingør sidste sæson i eSuperligaen, men gik til sidst på året hen og vandt Elgiganten Grand Slam, og det bliver naturligvis spændende at se, om det fortsat ubeskrevede blad fra Wicked Gaming kan finde sit topniveau frem i maj måned, hvor LQE-kvalifikationen afvikles.

Stort tillykke til begge danskere!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.