Danskernes præstation til FUT Champions Cup i Barcelona var fremragende, indtil tredjedagen, hvor marginalerne ikke var på deres side. Straffesparkskonkurrencer og overtidsscoringer satte en stopper for de danske drenge, der blot var to kampe fra kvalifikation til næste event.

Det så virkelig lyst ud for de danske drenge, da vi på andendagen kunne se i øjnene, at vi havde tre danskere videre til 1/16-finalerne, hvoraf den ene endda var topscorer i turneringen.

Marcuzo

Det så dog ud til, at de danske drenge ikke var helt vågne, da dagens knockoutfase startede. Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen skulle møde den belgiske spiller, Stefano Pinna, som afgjorde første kamp på langskud, kick off-mål og overtidsscoringer. I anden kamp fik han udlignet, men han havde dog ikke heldet med sig i den efterfølgende straffesparkskonkurrence, hvilket førte til et exit fra den danske Manchester City-spiller.

Det blev desværre også til en skuffelse fra August ‘Agge’ Rosenmeier, som kunne se sig ude af turneringen, på trods af en føring i det 116. minut. To scoringer i de døende minutter, gjorde det dog evident, at den danske Hashtag United-spiller måtte se slået. 

Den nok mest lovende danske spiller, Fatih Üstün, måtte også se sig slået, selvom han formåede at blive topscorer i gruppespillet, med over ti mål ned til den næstmest scorende spiller, Yimmie. Fatih kom bagud 2-1 imod tyske Deto, og i anden kamp formåede han ikke at rette op på resultatet, hvilket førte til et exit fra den tidligere Wicked-spiller.

Vi håber på, at de danske drenge kan rette op på de uheldige præstationer i den kommende kvalifikationsmåned i februar.

Sports-Gaming.dk er inviteret til Barcelona af EA SPORTS for at dække turneringen live – se med hele weekenden hvor vi leverer en masse spændende indhold.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.