I går aftes blev årets første Fifa turnering på Dansk FIFA Liga afholdt. Her var talrige 49 spillere mødt op klokken 20:00 i DFL chatten, da endagsturneringen skulle starte. Blandt de 49 deltagere var der stærk deltagelse fra blandt andre Jesper ´Pilm´ Prang, Kent Brylle, Mohamad Al-Bacha og Mads ´Bis´ Bisgaard.

Af de nævnte navne var det Mohamad Al-Bacha, der måtte se sig slået ud først af MathiGUD i første playoff runde. MathiGUD kunne til gengæld ikke holde de flotte takter til næste kamp, hvor Mads Bisgaard vandt 4-0. 1/8 finalen blev også endestationen for Kent Brylle, der tabte med samme resultat til en noget så ukendt rinex96Pilm havde heller ikke de store problemer igennem playoffs med sejre på henholdsvis 7-0, 3-2 og 5-0, men en tæt kamp blev det for alvor, da han traf Bisgaard i semi-finalen. Her spillede de 0-0 i første kamp, og måtte ud i golden goal i en ny kamp, men da den også blev 0-0, tog de så endnu en omkamp før Bisgaard endelig fik scoret kampenes eneste mål. Det sendte ham så videre til finalekampen mod undertippede rinex96, der havde overrakset alt og alle. Endnu en gang fik vi en tæt kamp, hvor Konys Slavers Mads ´Bis´ Bisgaard vandt 4-3, og dermed kunne kalde sig årets første vinder på Dansk FIFA Liga.

Rygterne går dog på, at rinex96 var Lars ‘Primeturbo’ Korreborg i undercover, men intet er sikkert, og vi må bare se om rinex kan fastholde sit spil til fremtidige turneringer.

Vi spurgte også Bisgaard om vi får mere at se til ham i de kommende turneringer på DFL i 2015, og om han forventer at vinde flere:

“Ja. Jeg forventer da at vinde nogle flere turneringer, både online, men også offline, men jeg ved det bliver svært. Der er rigtig mange gode fifaspillere her i Danmark, så det bliver en udfordring. Men jeg må bare arbejde rigtig hårdt og tag det som det kommer.”

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.