Mens stormen Bodil hærgede Danmark, satte Dansk FIFA Liga gang i en en-dags-turnering torsdag aften. Efter afstemning på deres Facebook side blev det vedtaget, at temaet skulle være Champions League, og turneringen blev positivt modtaget af folket på DFL, som fyldte samtlige 64 pladser på 17 minutter.

Nøjagtig ligesom Bodil, tog Kenny ’Ennyzor’ Jensen alle med storm gennem slutspillet, og han så yderst sikker ud, selvom han stødte sammen med flere gode modstandere. I kvartfinalen måtte Christian ’Chanaka’ Bruun se sig slået, ligesom ProHansen derefter blev kørt over med 5-1. I finalen ventede Vuk ’Messikrkic’ Rajovic, men også her kom Ennyzor ud af det med en sikker sejr på 5-0. Vi tog en snak med Ennyzor efter turneringen, hvor han virkede overrasket, men også yderst tilfreds med sejren:

Tillykke med turneringssejren. Hvor tilfreds er du i forhold til dine forventninger set over hele turneringen?

Jo tak. Jamen jeg kan kun være tilfreds, da jeg ikke gik ind til turneringen med de store forventninger. Da jeg så småt havde opgivet at kvalificere mig til slutspillet i SteelSeries Fall League, var det kun for hyggens skyld, at jeg deltog.

Du trak Galatasaray, hvilket må siges at være et vanskeligt hold at spille med, når gruppepspillet bød på bl.a. Real Madrid, men også Juventus som du også slog ud 2 gange i slutspillet. Var tildelingen af Galatasaray faktisk positiv for dig, eller brugte du tid på at finde den rigtige måde at bruge dem på?

Jeg var ikke helt tilfreds med holdet efter gruppespillet, og var egentlig rimelig overbevist om, at jeg ville ryge ud med det samme i 1/16 dels finalen, men efter at have eksperimenteret lidt med nogle forskellige formationer, kom jeg frem til en 4-1-2-1-2 formation som jeg normalt ellers ikke spiller specielt godt med, men det måtte jo siges at fungere meget godt med dette hold.
Vi siger tak til Ennyzor for hans tid og endnu en gang tillykke med turneringssejren. Ennyzor ligger ligeledes godt til i hovedturneringen på Dansk FIFA Liga, hvor han kæmper for at følge med Muffersej, som fører Superligaen. Om det skal ske i år vil tiden vise, men i et tidligere interview luftede han ambitionen om at tage et sidste skridt. Om vi høre mere til Ennyzor inde på DFL ville ikke være overraskende, da han i længere tid har gjort sig positivt bemærket med gode resultater. Tak til Dansk FIFA Liga for et godt initiativ på en stormfuld torsdag aften.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.