Dansk FIFA Ligas hovedturnering sæson 31 er ved at nå sin ende. Både Superligaen og 1. division vest er afgjort, mens der stadig er massere af spænding tilbage i 1. division øst, hvor hele 3 spillere har chancen for at ende på førstepladsen, som giver en plads i Superligaen. I top 4 har vi srm1984, Alvagaard, Buullii, samt den nuværende førsteplads i 1. division øst, Tobias ‘Crashdk‘ Andersen, som ligger med 3 point mere end de tre andre. Buullii har spillet alle sine kampe og kan derfor ikke nå 1. pladsen. Lige netop Crashdk skal møde srm1984 to gange og Alvagaard en enkelt gang, så han står med alle muligheder for at afgøre det selv. Vi har derfor taget en snak med Crashdk for at høre om hans syn på de sidste par kampe og hvad han forventer:

“Du ligger lige nu til selv at kunne afgøre din skæbne i denne sæson. Tror du på, at du snupper oprykningen?”

“Jeg håber på det, og jeg vil gøre hvad jeg kan. Men srm1984 har også været temmelig stabil gennem sæsonen, så det bliver nogle svære kampe, ingen tvivl om det. Da jeg startede med at deltage i DFL hovedturning i sommer, havde jeg ingen forventning om at gå direkte igennem divisionerne, så det vil ikke være jordens undergang, hvis ikke jeg rykker op. Alligevel, set i forhold til, at jeg er begyndt at spille mest FIFA på PS4, er det alligevel overraskende, at jeg har kunnet klare mig så godt på PS3, da der alligevel er en tilvænning til PS3 controlleren når man endelig er begyndt at blive vant til PS4’er controlleren.” 

“Som du selv er inde på, skal møde din direkte konkurrent, srm1984, i de to næste kampe. Hvad forventer du?”

“Jeg forventer nogle tætte kampe, og forhåbentligt kan jeg rykke op alligevel, selvom han også har været utrolig stabil gennem sæsonen. Man skal ikke tage fejl af, at han har præcis samme antal point og sejre hvis han vinder sin sidste kamp, der dog ikke har nogen indflydelse, hvis jeg vinder over ham. Men nu må vi se. Jeg skal spille op til mit bedste for at slå ham.

Er du tilfreds med at have fået PSG som dit hold? Har det tvunget dig til at lave nogle ændringer i dit spil?

“Jeg er meget tilfreds med PSG, og det har uden tvivl været medvirkende til, at jeg har kunnet klare det så godt. PSG er et af de hold, jeg spiller bedst med, så selvfølgelig er det en fordel. Jeg husker sæsonen i 3. division, hvor jeg ender med United og spiller elendigt, så selvfølgelig er det tilfredsstillende at jeg trækker PSG, så jeg har bedre muligheder.

Hvad er dine forventninger til næste sæson hvis du rykker op?

Hvis jeg rykker op, er min forventning uden tvivl at overleve. Jeg ved, at nogle i superligaen har et rigtig højt niveau, men i og med at turneringsstrukturen er blevet ændret til to nedrykkere, så er min forventning alligevel overlevelse. Overrasker jeg i løbet af de første par kampe, så kan jeg jo ændre mine personlige forventninger

Kommer vi til at se dig til offline events i 2014?

Det er svært at sige. Umiddelbart spiller jeg mest FIFA for sjov med venner eller bare lidt online hist og her, men det kunne da være sjovt at se, hvor langt man kunne nå i eksempelvis DM, men som sagt det er ikke noget, jeg har planer om eller tænker, at det skal jeg bare.

1. division øst er altså inde i en meget spændende afslutning, især fordi der kun er en enkelt oprykningsplads at kæmpe om. Med få kampe tilbage og tre deltager, der kæmper om pladsen, skal de vise deres bedste spil frem, for at sikre sig oprykningen. Favoritværdigheden må dog ligge hos Tobias ‘Crashdk‘ Andersen, der selv kan afgøre sin skæbne ved at vinde de sidste kampe.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.