Perioden mellem jul og nytår blev en frustrerende tid for de gamere, hvis planer var at bruge sin ferie på Playstaion Network. Det blev nemlig ikke en sand fornøjelse, for 25. december var det nemlig umuligt at komme online, da hackergruppen, Lizard Squad, nedlagde serverne. Dette er anden gang, at serverne bliver hacket, efter en hackergruppe i 2011 også skabte store problemer og forårsagede lukning af serverne i omkring en måned.

Heldigvis var serverne oppe at køre igen efter få dage, og nu er Sony klar til at råde bod på problemerne mellem jul og nytår med 5 dages gratis PlayStation Plus. Tilbuddet gælder for de brugere, som var medlemmer eller havde en prøveperiode fra 25. december, hvor problemet opstod. Sony vil skrive det på deres blog, når tilbuddet gælder.

Derudover vil der senere på måneden blive tilbudt en kode, som giver 10 procent rabat på de en masse produkter fra PlayStation Store som en tak til alle medlemmerne af PlayStation Network.

 

1 svar
  1. philip
    philip says:

    wauw virkelig sony 5dage hold da kæft jamen tak for det da hahaha kæft hvor for man meget for pengene hos jer man. sony er bare giv mig jeres penge og vi pisser på jer

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.