Vi kan nu løfte sløret for programmet til efterårets FIFA Cruise – Det bliver en oplevelse for hele familien


Programmet for dette efterårs FIFA Cruise er nu blevet offentliggjort. Vi kan med årets program afsløre, at arrangementet vil være spækket med oplevelser og sjove konkurrencer for hele familien. Både til de store og de små.

Virtual Reality og Just dance

Som noget helt nyt vil der i år være mulighed for at opleve det velkendte dansespil Just Dance, lige som det nye og unikke Virtuel Reality også vil være programmet. I begge spil vil der kører en række highscore konkurrencer.

Se det fulde program og køb din billet her

FIFA-turneringer i lange baner

På Oslobåden vil der naturligvis være rig mulighed for at spille en masse FIFA. Der vil således blive afholdt en turnering fredag, kort efter skibet er sejlet fra havn, samt en turnering igen lørdag, umiddelbart efter vi har forladt Oslo. Ydermere vil der sideløbene køre en børneturnering for de mindste.
Præmierne til årets FIFA turneringer står Apollo Rejser, Telia, Playstation og fodboldklubben FC København for.

En oplevelse for hele familien

Udover de mange FIFA og Gaming aktiviteter, vil der selvfølgelig være rig mulighed for at tage del i mange af de andre aktiviteter der er at finde på Oslo båden, samt opleve en af nordens metropoler, nemlig Oslo, som i den grad gør sig bemærket gennem sin iøjnefaldende arkitektur og smukke natur som indrammer byen.
Der må derfor i den grad siges, at være nok at se til for hele familien.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.