FIFA 15 har nu været ude i lidt over en måned, og for danske Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg kan det næsten ikke have været en bedre start på det nye spil. Få dage efter udgivelsen, fik han således fingrene i den allersidste plads i kvalifikationen til ESWC, hvor han i Aarhus viste sig som den stærkeste spiller og sikrede billetten til Paris, og her var han igen i centrum. Efter at være endt i dødens pulje tog han kampen op ved at flyve gennem gruppen og kun sætte et enkelt point til for derefter at ende turneringen i top 16.

Gik du glip af, hvordan det sluttede for Primeturbo, kan du læse mere om det lige her

I disse dage er der igen noget at glæde sig over for Chiefs of Copenhagen-spilleren, som også deltog i Sports-Gaming.dk Ligaen på Dansk FIFA Liga. Turneringen er afgjort og på toppen finder man igen Primeturbo, som ubesejret kunne feje al modstand af banen. Med 34 point ud af 36 muligt, var der således ingen tvivl om sejrherren, som sluttede med 9 point mere ned 2. pladsen, Morten Zohner. Selv var Primeturbo tilfreds med turneringssejren, selvom han gerne ville have haft de sidste to point med:

Det er en fantastisk følelse at vinde så stort, og det havde jeg bestemt ikke regnet med. Det skal dog siges, at jeg også havde heldet med mig i mange kampe, da jeg ikke var på toppen, og jeg var aldrig sikker på sejren, før den var officiel. Jeg var nervøs for at smide den ved 25 point, da Morten Zohner kunne nå mig matematisk, men det endte godt. Jeg ville dog meget gerne have haft den uafgjorte kamp lavet om til en sejr.

Primeturbo spillede med Chelsea som sit hold i turneringen, og det var ifølge ham en vigtig faktor for sin flotte præstation i Paris, da han lærte dem fantastisk at kende. Han så dog gerne endnu flere topspillere i turneringen, så udfordringen kunne blive langt større:

Dansk FIFA Liga har gjort det helt rigtige ved at genstarte hovedturneringen og lave om i den, men jeg kunne stadig godt tænke mig, at endnu flere topspillere ville deltage, så vi kunne få Danmark som FIFA nation op på et højere niveau. Jeg tror dog ikke, at det kommer til at ske, da der ikke er penge involveret, som er grunden til, at folk spiller.

Helt tomhændet går Primeturbo dog ikke fra turneringen, da førstepræmien bestod af en PS4 Controller og en Sports-Gaming.dk kop. Igen i næste sæson er der gode præmier på spil, hvor præmien igen vil være en PS4 Controller og en Sports-Gaming.dk kop. Ønsker du at kæmpe dig op i den bedste række i DFLs hovedturnering, kan du tilmelde dig lige her. Tilmeldingen lukker om 5 dage.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.