De nye puljer i hovedturneringen på Dansk FIFA Liga er nu offentliggjort og om under en uge vil de første par kampe bliver spillet. Dette gælder også Sports-Gaming.dk Ligaen, som er hovedturneringens bedste række, og her finder vi en ny mand i form af Jesper ‘Muffersej‘ Laursen, som efter oprykningen fra 1. division nu er tilbage i det fornemme selskab. Her han har været før, men denne gang må han forvente et langt højere niveau med folk som Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg, som endte i top 16 til ESWC, og FIFA Team Copenhagen spilleren Jesper ‘Pilm‘ Prang.

Sidst Muffersej var en del af den bedste række på Dansk FIFA Liga, var det med stor succes, da han for snart et år siden vandt turneringen med 7 point ned til Kenny ‘Ennyzor‘ Jensen, som i daværende sæson måtte tage til takke med sin 4. andenplads i træk. Dengang havde Muffersej Manchester City som sit hold, ligesom han har denne gang, og dermed er det muligt, at historien gentager sig, hvilket også var Muffersejs håb, da vi snakkede med ham:

Du vandt 1. division i første sæson i overlegen stil. Hvordan følte du at dit niveau var i forhold til resten af puljen?
Jeg synes, at niveauet var meget bredt. Fx tabte jeg til Niclas ‘Rexiboy7‘ Rex to gange, ret uheldigt den ene gang dog, og i den anden grøft vandt jeg 10-0 i en kamp, så der var stor niveauforskel. Jeg følte selv, at jeg var en af dem med højest niveau, men jeg spillede flere tætte kampe, hvor jeg vandt med en enkelt pind eller to, og samtidig skal den suveræne ligasejr ses i lyset af, at ikke alle kamp blev spillet til sidst pga. problemer med planlægning, hvorfor jeg endte med at vinde fx begge kampe over Casper ‘cjuul-dk‘ Christiansen uden kamp.

Nu er du i Sports-Gaming.dk ligaen, hvor de lidt større spillere befinder sig. Hvad forventer du af dig selv i denne sæson?
Jeg ved, at jeg kan være med niveaumæssigt, så jeg forventer at spille med i toppen af tabellen. Jeg forventer dog ikke at vinde, da jeg mener, at Primeturbo er kæmpefavorit, hvilket han senest beviste med en meget suveræn sejr i Sports-gaming.dk ligaen. Hvis jeg skal komme med en konkret målsætning, er den at komme i top 3.

Du har fået Manchester City som dit hold. Har det nogen indflydelse på, hvordan du vil spille og hvordan har du det med at have fået tildelt dette hold?
Manchester City er et godt hold i FIFA med en stærk midterakse igennem alle kæder, så jeg er fint tilfreds med at have fået City. Jeg regner ikke med at skulle gå på kompromis med min spillestil, da Citys spillere fint kan overføres til min nuværende spillestil med meget possession.
Manchester City var også det hold, jeg vandt den bedste række med i sin tid på PS3, så jeg har gode minder med dem og håber da, at City kan være holdet, der hjælper mig mod toppen.

Hvordan ser ud niveauet i forhold til før det hele blev lavet om?
Der er ingen tvivl om, at niveauet er blevet væsentligt højere i den øverste række, efter turneringen er blevet genstartet, hvor specielt spillere som Primeturbo og Pilm er med til at trække niveauet op. Flere af spillerne i den næstbedste række er også folk med højt niveau, hvilket vidner om, at det generelle niveau i hovedturneringen har oppet sig en del. Niveauet kan dog godt blive endnu højere, hvis flere fra communitiet vælger at tilmelde sig hovedturneringen.

Hvem tror du vinder Sports-Gaming.dk Ligaen? Hvorfor?
Primeturbo er storfavorit i mine øjne. Han har spillet ESWC, hvor han gjorde en fornuftig figur. Derudover vandt han ligaen sidste sæson i overlegen stil, hvilket også har medført, at han nu har Real Madrid som sit hold. Alt taler for, at Primeturbo løber af med sejren.

Hvem tror du skuffer denne sæson?
Det er svært for mig at svare på, da jeg ikke har mødt nogle af dem, udover Rexiboy7 som spiller godt, på PS4. Jeg håber dog, at Primeturbo vælger at skuffe gevaldigt, da det nok er den største mulighed for, at jeg selv kan ende øverst på skamlen.

Jesper ‘Muffersej‘ Laursen har ikke vist sig frem siden DM i FIFA 14, hvor han endte blandt de sidste 64 i sin DM-debut, så nu har han for alvor chancen for at komme i gang med FIFA 15 i det fornemme selskab. Vi ønsker Muffersej held og lykke i comebacket til den bedste række og venter spændt på at se om han kan true favoritterne. Skulle du ikke have fået meldt dig til den nye sæson, kan du få en plads på ventelisten her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.