I den tredje kvalifikationsweekend i FUT Champions lykkedes det Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf at vinde samtlige 40 kampe. Dette giver ham hermed et utrolig lovende udgangspunkt forud for sidste Weekend League i denne måned.

Så blev den tredje af i alt fire weekender med VM-kvalifikation i FUT Champions afsluttet, og igen imponerede de danske FIFA-spillere i stor stil. Hele tre danskere ramte her 40-0 og tog samtidig et vigtigt skridt nærmere de videregående kvalifikationer.

I blandt disse tre var desuden Tricked eSport-spiller, Hassan ‘HassanPlayer Al-Saraf, og i modsætning til August ‘Agge’ Rosenmeier og Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen, som var de to andre, der gik ubesejret igennem denne weekend, var dette såmænd Hassan Al-Sarafs første 40-0 i FIFA 18.

Tilbage i januar-måned i år blev ‘HassanPlayer’ den første dansker i FIFA 17 samt ikke mindst nogensinde til at gå 40-0 i en Weekend League, og selv om han ikke kan prale af det samme i årets FIFA-udgave, var han selvfølgelig meget begejstret over bedriften, da vi tog en snak med ham kort efter.

Jeg er så utrolig stolt og glad over, at jeg fik hevet en 40-0 hjem, specielt nu her i kvalifikationsmåneden. Jeg havde før den her weekend allerede ramt 39-1 hele tre gange, hvor den ene kom på et straffesparkskonkurrence-nederlag, så det betyder virkelig meget for mig mentalt også endelig at have ramt 40-0,” lyder de første ord fra Hassan Al-Saraf, vis record i denne måned nu hedder 118 sejre og blot to nederlag. Det var derimod ikke helt uden udfordringer.

Jeg var på arbejde i fredags og til turnering i lørdags, så jeg har presset søndag med at skulle få mine kampe overstået, men takket være en masse ragequits gik det faktisk overraskende stærkt,” fortæller HassanPlayer nemlig, der naturligvis referer til lørdagens Elgiganten FIFA Tour #4 i Fields, hvor landets bedste FIFA-spillere var samlet til en klassisk offline-turnering.

Her gik det desværre ikke som planlagt, og det blev blot til en enkelt slutspilskamp, før FIFA-spilleren måtte vende hjem til FUT Champions igen.

Jeg er naturligvis ikke tilfreds med at ryge ud tidligt i lørdags, men når det så er sagt, så taber jeg også kampen i det 120. minut i en kamp, hvor jeg med lidt mere kynisme og head-to-head-træning nok burde have scoret mere end to mål. Når det så er sagt, så mødte jeg også en god modstander, og mit fokus har ligget på FUT i hele den her måned, så efter et par timer var det nederlag glemt og fokusset var hundrede procent tilbage igen,” siger han, hvorefter han lægger alle bekymringer på hylden og i stedet kigger frem mod en spændende tid med mange vigtige datoer.

Sports-Gaming.dks billede.Jeg ligger på nuværende tidspunkt til at kvalificere mig til regionals, og jeg vandt Fields Bilka-turneringen samt en top 6 til selve finaleeventet, så jeg er helt bestemt overordnet tilfreds med min start i år. Jeg var også kun én enkelt kamp fra at kvalificere til ESWC, så jeg ved, at jeg bare skal fortsætte med at klø på, så skal der nok komme flere titler i FIFA 18.

Tilbage til FUT Champions igen forsøgte Tricked-spilleren hernæst at holde fødderne nede på jorden, da han blev spurgt ind til chancerne for at ende i den ultra-vigtige top 64 i næste weekend.

Jamen der er ingen grund til ikke at sige tingene ligeud. Jeg står rigtig godt til at kvalificere mig i øjeblikket, men på samme tid ved jeg, at FUT Champions er et meget mentalt gamemode også, hvilket betyder, at det kan gå virkelig stærkt, hvis man først taber en ufortjent kamp. Det bedste eksempel må vel være franske Maestro, som før den her weekend var på 240-0, men alligevel endte 36-4,” siger HassanPlayer.

Afslutningsvis ønskede vi at høre Hassan Al-Saraf, hvilket gamemode han har tænkt sig at lægge mest fokus på i den vigtige og kommende periode.

Jeg har en Grand Slam, som jeg er kvalificeret til, som højst sandsynligt bliver head-to-head, og den vil jeg selvfølgelig meget gerne fokusere hundrede procent på, da der er rigtig meget på spil. Men når det så er sagt, så vil mit fokus altid ellers være på FUT. Det er her alle udlandske events foregår, og vores hjemlige Waoo FIFA Liga forhåbentlig bliver spillet på, da det var meget stressende at fokusere på tre gamemodes sidste år (Head-tohead, 85-Rating og FUT). Jeg har derfor lært af min fejl fra sidste år, og jeg vil i FIFA18 have mit hovedfokus på FUT, så jeg kan gøre det endnu bedre internationalt også,” lyder planen fra dagens hovedperson, der nu i selskab med de andre danske FIFA-drenge har en vigtig weekend foran sig.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.