Efter 5 ugers intense kampe i dette års Fifa Teams Challenge er de 8 hold, der skal kæmpe om at blive Danmarks bedste Fifa Team, fundet. 

I gruppe 1 kom der ikke de store overraskelser. FIFA Team Copenhagen gik sikkert videre med maximum point efter en 6-2 sejr i sidste runde over FIFA Team Konys Slaver. På anden pladsen finder vi Underdogs. Et hold med et par spændende spillere, blandt andre Mohamad ‘iGarethBale‘ Al-Bacha. Holdet hev en smal 5-3 sejr hjem i sidste runde over FIFA Team Nordsjælland. Netop FIFA Team Konys Slaver og FIFA Team Nordsjælland er også at finde i slutspillet. FIFA Team Konys slaver sniger sig med på en 3. plads, og FIFA Team Nordjsælland med på en 4. plads.

Vi har taget en snak med David ‘Prizac333‘ Rasmussen fra FIFA Team Copenhagen om deres flotte præstation, samt forventningerne til det kommende slutspil i januar.

En sejr i sidste runde, og dermed 5 sejre på stribe. Hvad er jeres forventninger til slutspillet?

“Det at vinde gruppen viser, at vores nye spillere har kvaliteten til at være på FTC holdet. At gå ubesejret igennem, det er ikke noget man skal brokke sig over.
Men det er nu at det virkelige action begynder, nu er det KO med de bedste tilbageværende hold. Nu skal vi vise hvad vi kan! Vi spiller for at vinde hele turneringen, men der er nogle stærke hold tilbage, så vi tager en kamp ad gangen!

Vi fik også fat på Zlatko Popovic FIFA Team Nordsjælland, der kan se frem mod en svær lodtrækning til slutspillet.

I ender på en 4. plads, hvilket sætter jeg i en svær position til slutspillet i januar, hvor det ser ud til at i skal møde Tricked eSports. Hvilke forventninger har i til mødet med dem?

Først og fremmest glæder vi os til at byde dem op til dans. Vi er godt klare over det bliver en svær kamp mod Tricked holdet, da de har spillere på et virkelig højt niveau.
Dog tror jeg spillerne på holdet glæder sig til, at møde nogle af de bedste der er og så er det en god øvelse for alle.
Det bliver måske svært at komme videre fra denne kamp, men jeg er mere end sikker på gutterne vil gøre deres bedste og prøve, at skaffe det bedste resultat som de kan.

I gruppe 2 finder vi også et hold med maximum point efter 5 kampe. Tricked eSports spillede sig ind på 1. pladsen, efter en 6-2 sejr over FIFA Team Midtjylland i sidste spillerunde. Indtil næstsidste runde var der enormt tæt løb i toppen af gruppen. Dog viste Tricked eSports sig, at være for stærke for FIFA Team Fyn, der ender på en 2. plads, efter en overbevisende 7-1 sejr over FIFA Team Støvring i sidste runde. På 3. finder vi FIFA Team Støvring, der måtte kæmpe hårdt for deres plads. FIFA Team Midtjylland snupper 4. pladsen, og ser dermed igen i år, ud til at have en svækket form. Mon de gør det bedre i kvartfinalen?

Det lykkedes os at få fat på Peter Møldrup, manager for Tricked eSports, for at høre hvad han havde at sige til deres præstation, samt forventningerne til slutspillet.

En sejr i sidste runde, og dermed 5 sejre på stribe. Hvad er jeres forventninger til slutspillet?

“Vores forventninger er at gå hele vejen og tage sejren, vi har bevist at vi kan gøre det og regner også med at det kommer til at ske hvis vi bliver ved i samme form.”

Vi fik også fat i Mads ‘Homez‘ Holm fra FIFA Team Midtjylland, for at høre om deres sløve start, samt forventningerne til slutspillet.

Efter endnu en sløv start i år, fik i jer kæmpet tilbage og ender med at ende på en 4. plads. Hvad forventer du af holdet når slutspillet går igang til januar?

“Vi havde håbet og regnet med, at vi ville komme bedre igang med dette års turnering, da vi virkelig følte vi skuffede sidste år. Med det sagt, så mangler vi også en storspillende Noerlen, der under seednings turneringen ikke spillede op til sit bedste, men har fundet sit livs form nu. Som det ser ud nu, så skal vi møde FIFA Team Copenhagen. Selvom de gik ubesejrede gennem deres gruppe, så føler jeg faktisk at vi har en meget god chance. Flere af vores spillere har præsteret fornuftigt mod deres spillere, og på deres gode dage kan vi godt spille op mod dem. Vi ser frem til en svær kamp, med et udfald, forhåbentligt, i vores favør.”

Kvartfinalerne begynder 5. januar, og løber frem til og med 11. januar.

Den endelige stilling ser dermed således ud:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.