Det er efterhånden nogle dage siden, at tredje runde af FIFA Teams Challenge blev afsluttet, men I skal stadig ikke snydes for en update på turneringen, som har budt på flere spændende resultater.

I updaten omkring de første 2 runder kunne vi berette om, at både FIFA Team Copenhagen og FIFA Team Midtjylland startede skuffende ud ved ikke at komme på tavlen, men en af holdene har nu lavet om på dette, mens det andet har siddet over. Derudover er der andre små overraskelser i de to puljer, hvor fire hold går videre fra hver.

I gruppe 1 er det fortsat FIFA Team Copenhagen og Team Narfe, som ligger uden point, mens HVB eSport indtager 5. pladsen efter nederlag til Tricked, som i skrivende stund ligger 3’er med en kamp mindre end de to førerhold, Wicked Gaming og FIFA Team BearsGaming. Det er dog Wicked Gaming, der fortsætter de gode takter og indtager førstepladsen med 9 point for tre kampe, hvilket var til stor glæde for holdets ansvarlige, Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg:

Jeg er generelt tilfreds da ingen af os har styr på de små detaljer i spillet endnu. Jeg brænder selv utroligt meget, og det kostede lidt på målscoren mod FIFA Team Copenhagen i første runde. Jeg er dog tilfreds med 9 ud af 9 mulige, og selvom vi ikke er startet perfekt ud mod HVB, så tror jeg på vi, at vi nok skal nå videre fra gruppen, og så håber jeg, at vi til den tid har mere styr på spillet”

I den anden gruppe har vi endelig fået FIFA Team Midtjylland på tavlen, da de kæmpede sig til et point mod XI Gaming. Dette sender jyderne op på 5. pladsen foran DWI og 0kilo-Skillerz, som dog har spillet en kamp mindre, men stadig ikke er kommet på tavlen. XI Gaming indtager 4. pladsen, mens Nordjyllands Pride ligger nummer 3 med samme antal point som Team Bacardi Breezer, der løb ind i en større lussing på 0-8 mod 1. pladsen, Frederiksberg eSports. Netop Frederiksberg eSports har vi snakket med omkring deres solide start, der har budt på 3 kampe uden nederlag med i alt 7 point til følge.

Vi er meget tilfredse med den start, vi har fået i FIFA Teams Challenge, da vores mål som minimum var at komme i top 4. Vi har allerede spillet mod gode hold som FIFA Team Midtjylland og XI Gaming, og vi har formået at få point mod alle hold, så vi er meget tilfredse. Kommer vi videre fra gruppen, vil vi tage en kamp ad gangen. men jeg håber og tror også på, at vi, med den trup vi har, kan komme i top 4″, lød det fra holdansvarlig, Daniel ‘Shoppen‘ Mogensen, som for nylig er blevet hentet til FIFA Team BearsGaming sammen med sin holdkammerat, Jacob Zøhner.

 

Runde 4 er allerede i fuld gang og byder på flere spændende kampe, heriblandt HVB E-Sports, som skal forsøge at tage point fra topholdet, Wicked Gaming. To kampe er allerede spillet, og her har Primeturbo slået Andreas ‘Andy‘ Kirstein, men også tabt til Nicklas ‘Niller‘ Stensgaard. Dermed er den foreløbige stilling 1-1 og nu seks point at spille om.

I gruppe 2 er Nordjyllands Pride kommet godt fra start mod XI Gaming, da Andreas Hedegaard allerede har spillet sin første kamp, som blev til en sejr over Wali ‘Kaz‘ Kazmi. Dermed står den 1-0 til nordjyderne, men med hele 7 point tilbage er intet afgjort.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.