I går aftes blev der afholdt anden afdeling af Sports-Gamings FIFA Series på Dan’s Pool Hall. Til turneringen var der som altid god stemning, men denne gang med flere topnavne end sædvanligt. Fra lokalområdet kom vinderen af den seneste turnering, ‘Sama’, samt Jacob ‘Kragefucz’ Kragelund, der pt. ligger nr. 8 på Sports-Gamings rangliste. Desuden kom der spillere langvejs fra, som f.eks. Kent ‘Talent Kent’ Brylle samt Danmarks nr. 2 og nylig ESWC-deltager Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, der i dagens anledning spillede under navnet ‘Lord Bendtner’.

HedegaardDet sluttede dog tidligt for en af de ovennævnte, da Jacob ‘Kragefucz’ Kragelund måtte se sig besejret allerede i gruppespillet, hvor han var i gruppe med bl.a. ‘Talent Kent’. Dog skete der også andre overraskelser i slutspillet, hvor sidste gangs finalist ‘Ghandi’ måtte se sig slået allerede i 1/8-finalerne.

I semifinalerne kom to af de største favoritter til turneringen, ‘Hedegaard9’ og ‘Lord Bendtner’ videre til finalen, mens Johan Gass Christensen og en mere ukendt spiller, Jimmy Brochmann, måtte se sig besejret. De gik dog begge fra turneringen med 10 point til den interne rangliste samt et gavekort på 100 kr. til Dan’s Pool Hall.

I finalen stod kampen så mellem de to førnævnte spillere, ‘Hedegaard9′ og ‘Lord Bendtner’. Det blev en tæt kamp, men en lille smule overraskende blev den vundet af ‘Hedegaard9′. Dette gav ham 500 kr., diverse andre præmier samt 25 point, der tæller mod hans deltagelse til den store finale. ‘Lord Bendtner’ kunne desuden gå derfra med 100 kr., forskellige præmier samt 15 point.

Næste turnering kommer til at foregå d. 12/1 næste år, og vi håber at se mange af jer til turneringen!

Billetkøb til 1v1

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.