Ifølge B.T. bliver det de to eSuperligavindere Dingo og Fredberg samt deres coach Barnewitz, som skal repræsentere det danske FIFA-landshold.

I går annoncerede Dansk Boldspil Union, at de træder ind i esporten for første gang. Hertil kunne de meddele, at der også vil komme et dansk FIFA-landshold, og spekulationer om, hvem der får en plads på holdet, er derfor sat i gang.

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 personAvisen B.T. virker derimod til allerede nu at vide, lige præcis hvem der er tale om.

I deres artikel skriver de nemlig, at det bliver de to Brøndby IF-spillere Daniel ‘Dingo’ Kristensen og Frederik Fredberg, der kommer til at udgøre det danske FIFA-landshold, mens Brøndby-coach Daniel Barnewitz får trænerrollen tildelt.

De meddeler yderligere, at Dingo, Fredberg og Barnewitz den 2. februar er inviteret til Finland for at spille en skandinavisk FIFA-landsholdsturnering med henholdsvis Norge, Danmark, Finland og Sverige involveret.

Det fremgår dog også, at DBU intet ønsker at udtale til B.T. om det ovennævnte, og indtil DBU selv bekræfter det, vil alt dette blot være rygter.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.