Frederik Fredberg brugte sin weekend på at streame sine FUT Champions-kampe, og her kunne de mange seere overvære FIFA-spilleren gå 40-0 for første gang i FIFA 18.

I FIFA-årets første Weekend League ramte han 38 sejre, men bare en uge senere er det minsandten lykkes Frederik Fredberg at gå ubesejret igennem samtlige kampe. Og dette var naturligvis til FIFA-spillerens helt store lettelse.

Det føles super lækkert! Det er en kæmpe lettelse at ramme den allerede nu. Så skal man ikke tænke mere på det,” siger Fredberg om bedriften.

Præcist som den første gang, han ramte 40-0 i FIFA 17, streamede Fredberg alle kampene på sin Twitch-kanal, og det er han faktisk meget henrykt over at have formået.

Det at ramme den på stream gør det langt federe. Så er der fed stemning, og det hele kører. Det er fedt, at jeg rammer 40-0, første gang jeg streamer Weekend League. Så ved jeg, at det ikke er en kæmpe ulempe for mig at streame.

Da vi forleden spurgte August ‘Agge’ Rosenmeier, der er gået 40-0 i begge weekender, om FUT Champions var en smule for let i år, afviste han delvist. Fredberg derimod, har ikke erfaret nogle tegn på, at det skulle være blevet lettere i år. Tværtimod.

“Jeg har meget svært ved at sige, om det er lettere i år. Sidste år synes jeg i højere grad, at man fløj igennem kampene. I år er hver kamp nærmest svær.

Dette resultat betyder hermed, at der på nuværende tidspunkt allerede er tre danskere, som har ramt den perfekte score. Men hvem bliver mon den næste?

Jeg tror personligt, Dingo (Daniel Kristensen, red.) bliver næste dansker til at ramme den. Dingo, Hassan (Hassan Al-Saraf, red.) eller MJ (Marcus Jørgensen, red.),” lyder buddet fra Fredberg.

Du kan herunder se Fredberg fortælle om og vise nogle af de altafgørende kampe, der blandt andet bød på store comebacks:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.