For første gang nogensinde har FIWC inkluderet begge konsoller, og dette års show bliver større end nogensinde før. Det hele sparkes i gang med lodtrækningen søndag d. 20. marts, hvor man finder ud af hvilke spillere, der kommer i gruppe med hinanden. I PS4-afdelingen er August ‘Agge‘ førsteseedet som bronzevinder fra sidste år og lige nu 2. rangeret på FIWC’s rangliste, mens Mohamad Al-Bacha indtager en plads i 3. seedningslag.

Streamen kommer til at køre fra FIWC’s egen officielle kanal, men vi vil naturligvis linke til den. Mandag har de estimeret, at streamen vil køre mellem 14:00-18:30 EST, hvilket vil svare til 20:00-00:30 dansk tid. Dagen efter bliver finalen for første gang nogensinde televiseret direkte til FOX Sports 1, men naturligvis vil det også være muligt at se det på streamen. Man skal dog blive længe oppe, hvis man vil se det hele, fordi de har sat tiden til 18-20 EST, som altså svarer til midnat i Danmark frem til klokken 2. Vi håber at der er nogle af jer, der er aftenfriske, og vil blive oppe sammen med os for at se det hele, samt forhåbentlig se en dansker med trofæet i sidste ende!

  • Lodtrækning – søndag d. 20/3.
  • Gruppespil – mandag d. 21/3 kl. 20.00 – 00.30 dansk tid.
  • Finaleshow – tirsdag d. 22/3 kl. 00.00 – 02.00 (natten til onsdag)

 

Alt dette vil kunne følges direkte på FIFATV

Husk derfor at følge med, når de to danske håb skal deltage i kampen om titlen som verdens bedste FIFA-spiller. Sports-Gaming tager turen over Atlanten og slutter sig til hele eventet i New York for at kunne liveopdatere om August ‘Agge‘ Rosenmeier og Mohamad ‘Bacha‘ Al-Bacha.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.