Siden FIFA Interactive World Cup offentliggjorde deres odds på VM i FIFA 15, har der sikkert mange af jer, der spændt har ventet på at disse odds var mulige at spille på i Danmark.

Nu skal I ikke vente længere – Danske Spil har nemlig åbnet op for muligheden for at smide penge på hvem, der bliver den kommende verdensmester.

Favoritten er stadigvæk August ‘Agge’ Rosenmeier til odds 4, som har et stort mellemrum til de to næsten på listen, nemlig Adam Johnston og Julien Dassonville, der begge to ligger til odds 9.

Vil I derimod smide jeres penge på en underdog, så ligger blandt andet den danske debutant, Lasse ‘Kongen’ Bækkelund og lurer forholdsvis langt nede på listen til odds 22. Han var af FIWC blev spået til odds 34, men Danske Spil tror altså mere på den danske underdog end de gør, og har sænket oddset til det stadigvæk meget høje odds.

Senere i aften giver vi jer, her på siden, den perfekte FIWC-guide, med vores bud på det kommende VM, hvor I kan høre hvem der skal smides penge på samt meget mere.

Hvem bliver den kommende verdensmester?

Odds lige her

fiwc odds tabel

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.