Tidligere på dagen blev det offentliggjort, at dette års FIWC vil blive spillet på EA Sports FIFA 15. Som bekendt blev slutrunden i år afholdt i det officielle FIFA World Cup spil, men dette vil dog blive lavet om til den næste slutrunde.

Mange havde også troet, at online kvalifikationen ville blive spillet på den nye Next Gen konsol – PlayStation 4. Til stor frustration for mange spillere verden rundt, blev dette blev dog ikke tilfældet, da FIWC for en times tid siden offentliggjorde, at den igen vil blive spillet på PlayStation 3, som den har gjort de sidste par år.

Vi har fået en snak med den tre dobbelte danmarksmester og forsvarende verdensmester, August ’Agge’ Rosenmeier, om hans tanker vedrørende konsolvalget:

 

Hej August. Det blev for en times tid siden offentliggjort, at online kvalifikationen til FIWC 2015 igen bliver på PS3. Hvilke tanker har du om denne nyhed?

”Jeg tror umiddelbart at de fleste havde håbet på at det var blevet ps4 som du nævner og jeg havde da også håbet på det – dog er jeg auto kvalificeret og derfor skal jeg ikke igennem det.”

Mange havde regnet med, at det i år ville blive på PS4. Hvad mener du?

”De kan sagtens finde på at lave the grand final på ps4 så jeg er fortrøstningsfuld.”

 

Vi håber selvfølgelig på at se August løfte trofæet endnu engang, selvom det ikke bliver på PS4, som håbet. Ønsker du at gense højdepunkter fra sommerens FIWC, hvor både August og Anders ‘MrSuit‘ Bollerup var med, kan du se et lille sammendrag lige her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.