Endelig! Dét som spillere, fans og medier har ventet på igennem de sidste mange måneder skete endeligt; nemlig kick off til FIWC i Rio.

For første gang i historien, så er der hele to danskere på plads til finalerne, og af have 10% af pladserne til verdensmesterskaberne i Fifa, vidner om det niveau som den danske scene har bevæget sig op på igennem de seneste år. August ‘Agge’ Rosenmeier har trukket læsset de sidste par år, men med Anders ‘MrSuit’ Bollerup lige i hælene har vi altså nu to danskerne der er helt oppe i verdenseliten.

August var havnet i en svær gruppe, men efter imponerende bedrifter røg han sikkert videre fra gruppen. I kvartfinalen skulle August møde den hollandske spiller Xhemajli, og med en stensikker 3-0 sejr var August, som dagens første spiller, klar til semifinalerne.

Anders var kommet i pulje med verdensstjernen Bruce Grannec, og i deres indbyrdes kamp, klarede Anders et flot 1-1 resultat hjem, men desværre blev dét det eneste point som han fik i gruppespillet.  Niveauet var altså en tand før højt for Anders, men han har helt sikkert fået en masse værdifuld erfaring der kan bruges i fremtidige turneringer.

Torsdag står den på de afsluttende kampe, og chancerne for at vi får en dansk mester har aldrig været større – go go August!

FIWC Semifinaler

August Rosenmeier vs. Steven Van De Vorst

Jorrick Boshove vs. David Bytheway

 

De afgørende kampe spilles torsdag aften kl. 21.00, og de kan løbende følges her – både på video og med opdateringer undervejs.

fi

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.